˝Idegesítő lehet 7 milliárd gyökérrel élni!˝

Az őrült francia kifordítja a világot

2016/02/02

Az emberiség vadhajtásainak ironikus kifigurázása, groteszk környezetbe ültetve. Olykor neked is eszedbe jut, hogy néhány idegesítő szokást, hozzáállást, vagy viselkedési formát kiirtanál a történelemből? Ez a francia fickó mindent megtesz azért, hogy felnyissa rá a szemedet.

Lactinell banner 2018_05_24_05

Rémi Galliard egy francia tréfagyáros, az átverések koronázatlan királya, igazi troll. Neki köszönhető a prank videók elterjedése. Imád embereket kínos helyzetbe hozni, ami legtöbbször kifejezetten szórakoztató. Nem törődve a társadalmi normákkal, amikor teheti káoszt okoz. Több mint 5 millió feliratkozóval rendelkezik Youtube-on. Népszerűségét elképesztő pofátlansága mellett, kreatív ötleteinek köszönheti. Mesterien kivitelezett csínytevésekről van szó, melyeknek olykor üzenete is van.

Láthattuk már nyúlként, vadászt megviccelni:

Báránynak öltözve rótta le a kegyeletét egy gyros-osban:

Kardszárnyú delfin jelmezben terrorizálta a népet, felhívva ezzel a figyelmet a vízi világ ellen elkövetett kegyetlenkedésekre:

Legújabb húzása pedig ismét komoly mondanivalóval bír. Talán az eddigi legösszetettebb állatkodása. Groteszk jeleneteket konstruált egy mit sem sejtő “gazdinak”, aki egy menhelyre vitte be a kutyáját. Megrázó élmény lehetett, amikor felborult a világ rendje és az emberi faj vált kiszolgáltatottá a kedvencekkel szemben.

Alkotása alá indulatos megjegyzést is fűzött:

“Biztos idegesítő lehet állatként, 7 milliárd gyökérrel élni”

Hozzászólások