˝Mindenhonnan mellek lógnak a számba!˝

Szexista társadalom

2015/07/30

Nemcsak a nőknek van problémájuk a mai férfiakkal, a pasiknak ugyanúgy vannak észrevételeik a nőkkel szemben. Jegyzem meg, alapos indokkal és jogosan. Mert bár folyamatosan azt hallani mindenhonnan, hogy a férfiaknak állandóan a szexen jár az eszük, hogyan is lehetne ez másképp, ha a mellek az arcukba vannak tolva.

Teljesen kikészülök. A mai nők egyszerűen elfelejtettek nők lenni. Megyek az utcán és azt látom, hogy mellek és seggek integetnek rám mindenhonnan. Szinte hívogatnak, hogy dugjam a fejemet közéjük, brummogjak bele, szedjem szét és tegyem magamévá. Elképesztő, hogy ez a sok, magát már semmire sem becsülő, de mégis hatalmas elvárásokkal rendelkező nő mennyire el van tájolódva a világgal. Tudjátok mi a legnagyobb problémám? Hogy már magától a látványtól impotenssé válok!

Emotional woman in erotic underwear luing on bed

A múltkor ágyba vittem egy húsz évvel fiatalabb kis cafkát. Cuki volt, kis helyeske, elkezdtünk dumálni és persze engem se kellett félteni, iszogatás közben egyre bátrabbá és nyomulósabbá váltam. Ez meg hagyta magát. Reggel, amikor felkeltem mellette az ágyban, megölelt, rám mosolygott, éreztette, hogy mennyire jó volt neki. Megkérdeztem tőle, mégis mit keresünk mi most a lakásán? Hogy gondolta ezt az egészet, egyáltalán, ez bevett szokás nála? Mit gondol, hogy van értelme bármibe belebonyolódnunk úgy, hogy húsz év van közöttünk? Azt mondta, én tökéletes vagyok neki, de nem értette meg, amikor azt magyaráztam, hogy hosszú távon ez halálra van ítélve. Először is, én sem őrültem meg. Egy mai huszonéves lánytól nem várom, hogy életre szóló esküt tegyen nekem, érthetően nem is számítok kiegyensúlyozott, holtodiglan-holtomiglan kapcsolatra vele. Egy gombot nem tud felvarrni, elvégezte a kis titkárnői képzését, tud excel táblát kitölteni, vagy van egy hangzatos píár diplomája, amivel nagyjából megtisztogathatja formás kis hátsóját. Nincsenek tervei, azt se tudja, mit akar kezdeni magával.

Persze, hogy jó vagyok neki, mert van autóm, lakásom, elváltam, mire vágyhatna még?! Gyereket nem akarok, van a volt asszonynál kettő kölyköm, imádom őket, ez a fruska még úgysem akar anya lenni, bár nem tudom, hogy képes lenne-e egyáltalán életben tartani, ha már saját magával is gondjai vannak.

Beautiful girl have orgasm

Aztán itt a másik fele. A negyvenes, agyon szolizott, melleket a kirakatba dobó, egyébként igénytelenül festő nő, aki képtelen megbarátkozni a korával, miniszoknyát vesz az aszott lábaira, erős rúzzsal próbálja felhívni a figyelmemet párzási szándékára. Közben meg tudom, hogy ő sem vágyik másra, mint egy nyugodt estére, otthon, kettesben. Csak ott rohan a nyomában a mai húszon-harmincas fiatalság, akik még megengedhetik maguknak, hogy úgy mutogassák gyönyörű, kéjtől vibráló testüket, mint a polcon lévő csábító aszú a hatalmas forróságban.

Szexista világ ez. Már teljesen össze vagytok zavarodva. Kiharcoljátok magatoknak az egyenjogúságot, vastagabb a karotok, mint nekem, közben mégis csak egy férfi hiányzik az életetekből, de fogalmatok sincs, milyen, amikor egy pali ajtót nyit az étteremben, vagy tényleg a csúcsra juttat szex közben. Ja, igen. Ez volt a csúcs. A kiscsaj megdöbbent, hogy amit az ágyban produkálok, neki teljesen új. Szokatlan. Finom. Érzéki. És nőként van kezelve. Ezen a ponton hidaltam le egészen.

Hozzászólások