10 biztos jel, hogy szeret

Figyeld a testbeszédét és a cselekedeteit

2014/09/15
10 biztos jel, hogy szeret

Nagyon szeretnénk tudni, hogy milyen helyet foglalunk el álmaink pasijának szívében, vajon mennyire vagyunk fontosak? Mint minden nő, mi is a teljességet akarjuk tőle, hogy minél fontosabb szerepet töltsünk be az életében. A férfi lelkivilága kategórikus és nem fog “majd” belénk szeretni. Hogy mit jelentünk számára, az adott – és jobb nem lesz, csak rosszabb, ha elszúrjuk a kapcsolatot. Hogy szerelmes-e belénk, azt bizonyos jelek elárulják viszont – mind a testbeszédében, mind pedig a cselekedeteiben. Melyek ezek?

 A tekintete – Nem véletlenül a szem a lélek tükre, ahogy rád néz, az mindent elárul. Amikor a tekintetét nem veszi le rólad, még ha a szoba távolabbi pontján is vagy, érzékeled, hogy tekintetével követ téged. Ezt egyébként leginkább társaságban teszik, és ha mással beszélget is, szeme sarkából figyel téged, ebben egészen biztos lehetsz.

fotó: www.duckhits.com
fotó: www.duckhits.com

Időt szakít rád akkor is, ha egyébként más elfoglaltsága lenne. A szerelmes férfi előtt nincs akadály, megállítani nem lehet, ezt tudjuk. Ha mindent megtesz azért, hogy ha csak öt percre is, de láthasson,vagy valahogy kommunikálhasson veled (ami köztudottan inkább női kategória), akkor tuti, hogy szerelmes.

Telefonál – A szerelmes férfi tudni akarja, hogy mi van veled, hallani akarja a hangodat. A hangod számára megnyugtató és/vagy izgató, de az egész biztos, hogy szüksége van rá, hogy hallja és gyakran.

Amikor téma vagy – Ha már beszél rólad a barátainak, sőt főleg a családtagoknak, akkor már bent vagy a kosárban erősen. Ha bemutat, biztos, hogy szeret, kalandok esetén ez nem fontos a számukra.

Érdeklődik – mindent tudni akar arról, hogy mivel foglalkozol, mi a munkád, a hobbid, hogyan töltöd az életedet.

Be akar kerülni a társasági körödbe, szeretné megismerni a barátaidat és főleg: a családodat. A férfi, ha a szándéka nem komoly, irtózik mindentől, ami állandó és amiben “ott ragadhat.” Ha mégis ennyire fontosak ezek a kategóriák a számára, biztos, hogy szeret.

Az igazi szerelem önzetlen –  Ha igazán szeret, megengedi, hogy szabad maradj mellette, nem korlátoz, nem akar megváltoztatni és beleszólni, hogy mit mikor és miért teszel.

Meglepetések, ajándékok – az igazi férfi, főleg ha szerelmes, tudja, hogy mennyire vágyik egy nő az apró ajándékokra és meglepetésekre – ő ismeri a te kedvenceidet és fontos számára, hogy azokkal rendszeresen meg is lepjen. Gyakran különösebb ok nélkül, csak azért, hogy örülj.

A csókja –  ha egy férfi azzal van, aki meghódította a szívét, a csókja is elárulja az érzelmeket. Gyengéd, odaadó és biztos, hogy nem a testedet, hanem az arcodat érinti, simogatja meg közben.

Vágyik a tested közelségére – A szerelmesek minden alkalmat megragadnak arra, hogy egymáshoz érjenek.  A férfi ölelésén tökéletesen lehet érezni az érzelmeit: a vágyat, azt, hogy felületesen, “csak úgy” átölel vagy, vagy hogy szerelmes beléd.

Átölel elalváskor – Ha a férfivel csak futó a viszony, akkor le is tudta a dolgot a közösüléssel, több nem kell belőled. Viszont a kapcsolatotok egészen biztosan érzelmeken alapszik, ha a pasid úgy alszik el, hogy közben téged ölel. Ez csak az elalvási pozícióra vonatkozik. (forrás:mindenegybenblog)

Hozzászólások