10 éves kisfiú ad inspirációt a világnak

Lenyűgöző videó kering az interneten

2016/08/25

Ahhoz, hogy mindig kitartsunk az életben sok olyan emberre van szükségünk aki inspirációt ad. Ez a 10 éves, művégtaggal rendelkező kisfiú remek példakép lehet.

Vannak napok mikor kikelni sincs kedvünk az ágyból, nemhogy edzeni menni. Ilyenkor szükségünk van valakire, aki motivál bennünket. Néhányan a párjukból, szüleikből, önmagukból merítenek erőt, másoknak idegenek nyújtanak inspirációt. Ez a 10 éves kisfiú csodás példa arra, hogy az életben semmit nem szabad feladni és mindig előre kell tekinteni!

Diego Mercado egy 10 éves kisfiú, aki jobb láb nélkül és egyik kezén 2 ujjal jött a világra. A napokban egy videó terjed vírusszerűen az interneten róla és egy társáról. A felvételen a gyermek látható edzés közben, egy szintén amputált végtagú férfi társaságában. Habár a két barát már április óta közösen sportol, ez csak most lett megosztva a világhálón. Azonnal több százezren osztották meg, ami egyáltalán nem meglepő. Az Instagramra feltöltött videó igazán lenyűgöző és különleges. 

Diego és Jose Sanchez is művégtaggal rendelkezik. Állításuk szerint mindketten egymást motiválják, egymásból merítenek erőt a nehéz napjaikon. Sanchez egyébként egy afganisztáni háborúban veszítette el lábát, ami hatalmas traumaként érte, de sikerült továbblépjen. Diego édesapja igazán büszke fiára, hogy felülemelkedik a nehézségein és küzd egy jobb életért. Amellett, hogy egy kerékkel edzenek és fekvőtámaszoznak természetesen más formában is fejlesztik magukat. Például sokat járnak futni és Diego ugrókötelezni is megtanult. 

Lenyűgöző! 

 

 

Hozzászólások