10 film, amit minden nőnek látnia kell

Ezeket a filmeket legalább egyszer muszáj megnézd!

2016/08/10

Ha te is nőből vagy, vagy csak szereted a limonádé szorikat, érdemes megfogadd a tanácsainkat. Ez a 10 film olyan, amit minden nőnek legalább egyszer látnia kell.

Mi nők hajlamosak vagyunk magunkba roskadni a semmi miatt is. Ilyenkor ahelyett, hogy egy jó film társaságában vigasztalódnánk, bezárkózunk és csak kombinálunk, amitől persze még rosszabb lesz. Tehát ha rátok törne a rossz kedv csak kapjátok elő ezt a listát, egy pohár bort, és vesszetek el a filmek világában!

1. Szex és New York 1-2

Kötelező film minden nő számára. Humoros, telis-tele van gyönyörű ruhákkal, pasikkal. A legjobb az egészben, hogy ez az a csajos film amiből tényleg elleshetünk néhány trükköt, és levonhatjuk a tanulságot. Ha beleszeretsz a filmbe, érdemes megnézd a sorozatot is.

Kép: www.hbo.hu

2. Álmaimban

Igazi romantikus, álomvilágban élős film. A sztori egy kívánság szökőkútnál kezdődik. A két főszereplőnek 7 éjszakája van arra, hogy megtalálják egymást a valóságban is, és ne csak álmaikban randizzanak.

Kép:www.tv.animare.hu

3. Az ördög Pradát visel

Nos, igen, már megint a csodás ruhák és cipők. Nem tehetek róla, ha egyszerűen imádom őket! A lényeg a lényeg: mindenkinek volt már gonosz főnöke, aki megkeserítette a mindennapjait. Fontos üzenete van a filmnek minden nő számára: a munka nem veheti át az élet fölött a hatalmat, és nem változtathat meg minket.

Kép: www.est.hu

4. A Nagy Gatsby

Személyes kedvencem ez a film. Sajnos azon kívül, hogy rettenetesen romantikus, drámával végződik. A kedvenc részem, amikor Gatsby olyan szerelemmel néz Daisyre, mint amilyen tekintetre minden nő vágyik.

Kép: www.origo.hu

5. Bridget Jones naplója

Nagyon vicces és ma szerintem sokan tudnak vele azonosulni, mert egyre több a 30-as szingli nő, plusz végre nem egy szupercsini csajról szól.

Kép: www.telportal.hu

6. Álom luxuskivitelben

Ebben a filmben aztán minden benne van, ami egy nőt általában érdekel: romantika, szerelem, divat… na meg Audrey Hepburn, „A nő”. Ráadásul a sztori egy igazi tündérmese. Mi kell még?

Kép: www.mozid-dvd.hu

7. Szerelmünk lapjai

Egy egész életen át kibontakozó szerelmet mutat be, sajnos az élet természetes velejáróival, amik megadják az egész film alatt jelenlévő kissé melankolikus hangulatot. Végig kíséri a filmet a ragaszkodás, és az egymás iránt érzett végtelen szeretet.

Kép: www.mafab.hu

8. Lányom nélkül soha

A nagysikerű könyv alapján készült ez az igazán megindító történetű film. Egy férfi 180 fokos változásáról, és egy anya végletekbe menő szeretetéről szól.

Kép: www.est.hu

9. Magic Mike XXL

Kockahasú pasik, sztriptíz. Nulla sztori, óriási látvány. Nincs több hozzáfűzni valónk.

Kép: www.cosmopolitan.hu

10. Fogadom

A történet egy szörnyű tragédia köré épül mely egy megtörtént esetet dolgoz fel. Valószínű sok zsepire lesz szükséged!

Kép:www.urania-nf.hu

Hozzászólások