10 jel, hogy megtaláltad a lelki társad

Tényleg ő az igazi?

2015/06/09

Ha szerelemről van szó, akkor sokan nem ismernek lehetetlen. Vannak, akik lányregényesen várják a szőke herceg érkezését, vannak, akik az első biztos befutóra szavaznak, akad olyan, aki folyamatosan a tökéleteset keresi, mások mindenkiben megbíznak, aki néhány kedves szót szól. Vajon te megtaláltad már a lelki társad?

Biztosan feltűnt már neked, hogy az ismerőseid Facebook falát mostanában a nagy egymásra találások lepik el. Mindenki örül annak, hogy a rendszer kidobta a legjobb barátnőjét, szerelmét, vagy egy vicces ismerőst mondván, hogy bizonyos analógiák szerint ő lelki társa. Bár egyeseket bosszant ez a sok fölösleges posztolás, másoknak inkább csak egy buta kis játék. Ha azonban tényleg a lelki társad keresed, vannak bizonyos jelek, amiből megtudhatod, hogy valóban ő az.

lelki társ (4)

Sokan gondolják úgy, hogy a lelki társ megtalálása egyenlő a szerelem ébredésével. Pedig ilyen szoros kötelék kialakulhat barátok, családtagok, de valóban, férfi és nő között is. Természetesen a legcsodálatosabb dolog, ha a párodra mondhatod azt, hogy benne megtaláltad a lelki társad. Egyszer egy barátnőm azt kérdezte tőlem, honnan tudom, hogy szeretem azt a fiút? Szerintem a szerelem nem egy olyan dolog, amit meg lehet, vagy meg kell magyarázni. Pont ez a csodálatos benne! Hogy egyszerűen csak érzed, hogy ő az, egymásnak vagytok kitalálva, nincs se nappalod, se éjszakád nélküle, és mintha már ezer éve ismernétek egymást. A kötődés, ami köztetek van, évezredes szövetség, ami valahol egészen máshol, egy magasabb rendű világban köttetett. De itt, a kézzel fogható valóságban egyszerűen csak egy megmagyarázhatatlan érzésként tudatosul, ami a másikhoz ragaszt, akár egy életen át.

Vannak azonban árulkodó jelek, honnan tudhatod, hogy benne megtaláltad a lelki társad.

  • Úgy érzed, mintha egész életedben ismertétek volna egymást. Nincsenek kérdőjelek, egyszerűen csak csodálatos megélni a közös eseményeket.
  • Van köztetek egy titkos szövetség, ami a környezet számára felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan, ti mégis tudjátok, hogy erősebb bármilyen láncnál.
  • A másik feled feltétel nélkül támogat az álmaid elérésében, még akkor is, ha számára nem egyértelmű minden, de hisz benned, és ez a legfontosabb.

lelki társ (2)

  • Az érzés, amikor rájössz, hogy az otthon nem ott van, ahol laksz, hanem ott, ahol ő van.
  • Úgy szeret, ahogy vagy, mellette kívül-belül önmagad lehetsz. Minden jó és rossz tulajdonságoddal együtt képes elfogadni téged.
  • Mosolyog, ha te is, és együtt szomorkodik veled.

Heart shape in the sky at Daytona Beach

  • Ha távol vagytok egymástól, akkor is érzed a lelke minden rezdülését. Lehet, hogy meg sem tudod magyarázni, mi ez a különös hangulat rajtad, csak tudod, hogy hozzá van köze.
  • Még ha nem is értetek egyet bizonyos dolgokban, mindig melléd áll, ha valami igazán számít.
  • Úgy ismeritek egymást, mint a rossz pénzt. Tökéletesen tudja, hogyan vidítson fel, ha szomorkodsz, és hogyan enyhítsen a dühödön, ha stresszes vagy.
  • Már nem is emlékszel, milyen volt nélküle – de nem is igen akarsz!
Hozzászólások