8 jel, hogy a pasid tuti, hogy megcsal

Bizonyítékok, amik gyanakvásra adhatnak okot

2014/07/31

Először is: tudjuk, hogy nem kell rögtön az ördögöt a falra festeni, de azért jó, ha tisztában vagytok vele, hogy mik azok a felismerhető jelek, amik azt bizonyítják, hogy a párotok félrelép. Ne kezdjetek el pánikolni és kutakodni a nyomok után, hiszen néha a bizonyítékok sajnos az orrunk előtt hevernek, mégsem vesszük észre őket! Sajnos, ha a szerelem elmúlt és párunk nem kap meg mindent otthon, amire vágyik, akkor máshol fogja keresni a boldogságot. Éppen ezért fontos, hogy mindig legyetek őszinték a párotokkal és beszéljétek át azt, hogy mindent megkap-e otthon tőletek, amire vágyik. Természetes, hogy ez a kérdéskör mindig kétoldalú, hiszen nektek is ezt kell elvárnotok partneretektől. Most nézzük, mik a jelek, amikből tudnotok kell, hogy párotok nem hűséges hozzátok!

1. Hazugság
Persze nem kell minden apró füllentésnél a szívetekhez kapnotok, de ha a pasitokat hosszú távon füllentésen kapjátok, annak hátterében állhat egy másik nő is, főleg akkor, ha az idejével nem tud elszámolni hosszú távon. Próbáljatok meg rájönni, hogy mi állhat a hazugság hátterében, felelőtlenül semmiképpen ne vádaskodjatok! Ha sokszor nem mond igazat, kezdjetek el gyanakodni, hogy máshol keresi a boldogságot.

2. Állandóan a munkára hivatkozik
Természetesen nem minden esetben kell elkezdened nyomozni utána, ha sokat dolgozik, hiszen elképzelhető, hogy tényleg összejöttek a munkahelyén a dolgok és feltorlódtak a teendői. Viszont hogyha minden esetben a munkájára, illetve elhúzódó munkavacsorákra hivatkozik, abban az esetben alapos a gyanú, hogy nem igazán ott és azzal van, akivel gondolod. Persze ne támadd le abban a pillanatban, amikor hazaért, de másnap finom keresztkérdésekkel meggyőződhetsz róla, hogy hol és kivel töltötte az estét.


3. Feszültség
Ha mindig feszült és emiatt sokat veszekszik veled, ha nem fogadja el úgy a dolgokat, mint régen tette és valahogy azt érzed, hogy folyton kötözködik, ez azt is jelentheti, hogy valaki máshoz hasonlít, akibe beleszeretett, esetleg folyamatosan lelkiismeret furdalása van amiatt, hogy megcsal.

4. Elfordul tőled
Az teljesen természetes, ha egy idő után párod már nem olyan intenzitással és mértékkel közeledik feléd, mint az első hónapokban. Amikor azonban ez hirtelen, egyik napról a másikra változik meg, akkor lehet okod a gyanakvásra. Próbálj meg te közeledni felé, hiszen az is elképzelhető, hogy fáradt, vagy egy kis törődésre vágyik. Viszont ha ezt sokszor és fura indokokkal elutasítja, akkor van okod aggódni.

5. Indokolatlan virágcsokrok, túlzott figyelmesség
Ha párod meglep egy apró figyelmességgel, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, viszont hogyha ezt túl sokszor és indokolatlanul teszi meg, akkor elképzelhető, hogy félrelépett és így próbálja meg enyhíteni lelkiismeret-furdalását.

F1
6. Flört
Ha kedvesed feltűnően flörtöl más nőkkel – főleg akkor, amikor a társaságodban van -, akkor minden bizonnyal azt gondolja, hogy ezt megteheti veled. Gondolj csak bele, hogy mit tehet a hátad mögött… Ülj le vele beszélni és mondd meg neki, mennyire rosszul esik számodra ez a viselkedés, mesélj az érzésekről, amiket kivált belőled. Lehet, hogy egy egyszerű beszélgetéssel megváltoztathatod ezt a hozzáállását!

7. Közösségi oldalak
Ha túl sokat lóg ezeken az oldalakon és mindig gyorsan becsukja a chat ablakot, amikor közeledsz, akkor elképzelhető, hogy baj van! Sajnos ezek az internetes site-ok sok lehetőséget adnak egy flörtre, és néha az ember bele sem gondol, milyen messze ment egy-egy beszélgetésben. Soha ne kutakodj a gépében, de gyanakodj, ha egyre többször rohan a gépéhez munka után.

3

8. Edzés
Nem kell rögtön megijedned, ha kedvesed úgy dönt, hogy egy kicsit foglalkozik a testével és edzőterembe kezd el járni. Az viszont lehet árulkodó jel, ha ezt megszállottan teszi és bár annak ellenére, hogy egyre jobban néz ki, egyre kevésbé van megelégedve az alakjával. Lehetséges, hogy egy másik nőnek akar megfelelni, ezért fordít ennyi figyelmet a kinézetére.

Hozzászólások