10 meghökkentő dolog Lobó-Szalóky Lázárról, amit eddig nem tudtál

Érdekes dolgokat árult el lapunknak a frontember

2019/01/18

Minden ember életében van olyan terület, melyről keveset tudunk. Most a Dirty Slippers frontembere árul el magáról 10 ilyen, meghökkentő dolgot!

A Dirty Slippers frontembere Lobó-Szalóky Lázár nem teregeti ki a nyilvánosság elé a magánéletét, éppen ezért tölt el nagy örömmel bennünket, hogy őszintén mesélt magáról 10 olyan dolgot, amit nagyon kevesen tudnak róla!

1. Nincs jogosítványa, mert az elmúlt közel 10 évben annyi koncertdátumuk volt, ami miatt mindig elmaradt. Először az amerikai lemezfelvétel, másodjára az egyetemi szakdolgozat leadása, harmadjára pedig az Európa turné miatt szakította félbe a jogsi megszerzését. Január elején iratkozott be a jogsi tanfolyamra. Vezetni egyébként már tud, a legjobb barátja, Turák László, autóversenyző megtanította pár éve, de természetesen forgalomban soha nem vezet.

2. Szereti az autókat és a sebességet, a “Szívtörő” című szóló dalban van is erre utalás. Gyermekkorába édesapja először az autómárkákat tanította meg sétáik során, ezért sokáig azt hitte a családja, hogy autókkal fog foglalkozni, ez akkor változott meg, amikor 4-5 éves korában édesapja felrakta az első Beatles és Dire Straits lemezeket, valamint videókazettákon a koncertjeiket.

3. Lázár nagypapája hivatásos sofőr volt, több mint 1 Millió km-t tett meg balesetmentesen.

4. Az énekes meglepő módon szeret tömegközlekedni, mert közben figyeli az embereket és ilyenkor van ideje kizárólag új zenéket hallgatni.

lazar3

5. Gyermekként rengeteg sportot kipróbált, többek között kajakozott, kézilabdázott, kosárlabdázott, karatézott, versenybiciklizett, de minddel felhagyott, amikor megalapította a Dirty Slippers-t.

6. Óriási film rajongó, különösen a második világháborús filmek hódolója, több, mint 300 ilyen filmet látott már és folyamatosan kutatja őket.

7. Babaként a Dire Straits – Walk of life című számára tette meg első lépéseit, azóta is kedvenc dala.

8. Családjában több zenész is található, anyai nagyapja harmonikázott, unokanővére szaxofonozik és zongorázik, unokabátyja pedig a német Pornophon nevű metál zenekar dobosa.

9. Kedvenc városa Debrecen, 2016-tól a városban él, Budapest mellett.
 
10. Tavalyelőtt gerincsérvet kapott a turnézástól, a nehéz gitárjait lecserélte, könnyített hangszereken játszik azóta töretlenül.

Hozzászólások