10 szívdöglesztő sztár, akinek jól áll az öltöny

Te kit választanál közülük?

2014/07/30

Sármosak, magabiztosak és úgy néznek ki, mintha skatulyából húzták volna ki őket. A férfiakat igenis öltözteti az öltöny, az a ruhadarab, ami a nőket leginkább vetkőztetésükre készteti. De vajon mi ennek a ruhadarabnak a titka? Miért van az, hogyha öltönybe bújik a férfi, a nők rögtön James Bondot látják benne és a karjaikba omlanak? Természetesen ez a sztárokra hatványozottan igaz, hiszen rengetegszer jelennek meg filmbemutatókon, partikon esetleg díjátadókon kiöltözve. Igazából nem is tudjuk, hogy kivel kezdjük, annyi jóképű híresség sorakozik már a küszöbön öltönyben…

1. Daniel Craig és Pierce Brosnan
Az alapoknál kezdjük, hiszen ki lehet stílusosabb egy James Bond karakternél? Bár hatalmas vita alakult ki a szerkesztőségben arról, melyik színész kerüljön ide, a béke érdekében osztott első helyet adtunk Daniel Craignek és Pierce Brosnannek. A James Bond szerepköréhez amúgy teljes mértékben hozzátartozik az öltöny viselése, valljuk be egy kibontott csokornyakkendőtől még a térdünk is megremeg!

Öltöny1
2. Ed Westwick alias Chuck Bass
Szeretnénk a fiatalabb korosztályt is megörvendeztetni, ezért került a felsorolás második helyére a Pletykafészek sztárja. Szerintünk a színész már öltönyben született, szinte zavaró a szemünknek, amikor nem ez van rajta. Mindegy, hogy nyakkendővel vagy anélkül, szmokingban vagy egy egyszerű zakóban van, nem tud hibázni.

Chuck Bass nagy1
3. Javier Bardem
Természetesen nemcsak a szépfiúkon áll jól az öltöny, itt van egy igazán karakteres színész, aki szinte minden szerepben szívdöglesztő. A Vicky, Christina, Barcelona című filmben egy pillanat alatt elcsavarta a két főszereplő és természetesen a női nézők fejét is. Jól áll neki a szakáll, Oscar-díj, és az öltöny is…

JB11
4. Ryan Gosling
Engedünk a nyomásnak, most következzen egy szépfiú, aki szinte belesimul az öltönyébe, de persze megmutatja rossz fiú oldalát is a Gengszertosztag című filmben. Persze mindenki a Szerelmünk lapjai című szívszaggató romantikus film miatt szeretett bele az akkor még csak 24 éves színészbe, aki azóta szívdöglesztő férfivá érett.

ryan99
5. George Clooney
Mindegy, hogy éppen kávéval kínál vagy Las Vegas nagy kaszinóit fosztogatja, mindenhogyan imádjuk a sármos színészt, aki zseniálisan néz ki öltönyben. Ő az, akinek nagyon jól áll az öregedés és hála az égnek szereti a szép öltönyöket, a drága autókat és a jó szivarokat. Mi pedig észveszejtő mosolyát nem tudjuk kiverni a fejünkből.

george-clooney24-
6. Jude Law
Talán nála elég egyetlen képet megmutatnunk, amiből sugárzik a magabiztosság és a férfiasság. Ő is azok közé a férfiak közé tartozik, akinek nagyon jót tett a kor, hiszen az utóbbi időben lett ilyen megunhatatlanul jóképű.

Jude
7. Justin Timberlake
Az elején kakukktojásnak tűnhet, de igenis nagyon jól mutat öltönyben. Bár elvesztette már kisfiús báját, mégsem tartozik még az érett férfiak közé. Stílusa mostanában jobban közelít az elegánshoz, hiszen az utóbbi időben hanyagolja a farmert, és magabiztosságával sorban veszi le a nőket a lábukról.

Justin Timerlake4
8. Richard Gere
Kevés sztár van, aki előbb kezdett el öltönyt hordani, mint ő. Természetesen ez a korából is fakad, sosem tudjuk elfejteni a Micsoda nőben nyújtott alakítását, és azt sem, hogy milyen jól állt neki az öltöny!

Richard_Gere_019
9. Gerard Butler
Szerintünk egy perccel tovább sem kell magyarázni, hogy a skót színész miért került be a top10-be, hiszen a 300 című film címszereplője férfiasságával mindenkit levesz a lábáról. Talán pont az elegáns öltöny ellensúlyozza hihetetlen vadságát.

gerard2

1O. Chaning Tatum
Természetesen nem hiányozhat a sorból a szívdöglesztő sztár sem, aki hol kisfiús mosolyával bűvöl el mindenkit, hol a vörös szőnyegen pózol hihetetlen magabiztossággal. És igen! Rajta is nagyon jól mutat az öltöny!

chaning

Hozzászólások