10 világsztár, akik sokszor inkább a tömegközlekedést választják

Nem minden sztárnak igénye a luxusautó

2019/02/26

Amikor a hétköznapi életet élő emberek elképzelik, hogyan élhet egy világsztár, általában csak a luxuskörülmények jutnak az eszükbe.

Méregdrága házak, kocsik, nyaralók és egyéb ingóságok, amik könnyebbé és jobbá tehetik az életüket. A legtöbb sztár ezt meg is teszi, azonban akad néhány olyan híresség, aki örömmel használja a tömegközlekedési eszközöket.

Rihanna
Rihanna Barbadoson született és már egészen fiatalon felfedezték mennyire tehetséges. Elég sűrűn kommunikál rajongóival az interneten, szeret a TV előtt ülni és nem csinálni semmit, valamint imád nemzeti ételeket főzni. Mivel az énekesnő gyakran használja a tömegközlekedési eszközöket, rajongói többször találkozhatnak vele.

rihanna

Anne Hathaway
Anne Hathaway egy vidám, mindig mosolygós lány, aki New Yersey-ben nőtt fel. A színésznő soha nem mutatta annak a jelét, hogy luxuskörülmények között élne, sőt kocsi helyett inkább a tömegközlekedést választja.

anne

Drew Barrymore
Drew nagyon fiatalon lett híres, ennek következtében hamar belekerült egy sötét korszakba, de szerencsére sikerült belőle kilábalnia. Jelenleg nagyon egyszerű kis életet él, nem hajtja a luxust és gyakran lehet látni metrókon. A hétköznapi emberek általában smink nélkül láthatják a színésznőt.

drew

Dakota Fanning
Dakota igencsak kitűnt a többi fiatal híresség közül, ugyanis neki sosem voltak zűrös ügyei. Az egyetemen kitűnőre diplomázott úgy, hogy közben folyamatosan forgatásokra járt. A fiatal lány egyáltalán nem rejtőzködik a lesifotósok elől, ezért láthatunk róla több metrón utazós képet.

dakota

Michael Douglas
Michael Douglas sem azoknak a táborát erősíti, akik luxuskörülmények között élnek. Lányát általában metróval viszi iskolába, így gyakran lehet vele találkozni.

michael

Katie Holmes
Katie az a híresség, akiről a legtöbb metrós kép készül, ugyanis nagyon sokszor közlekedik vele egyedül, vagy kislánya társaságában. Számára nem létfontosságú, hogy méregdrága autókban furikázzon A-ból B pontba.

katie

Jennifer Lopez
Jennifer, Bronx szegény negyedéből származik. Kitartó munkájának köszönheti, hogy az ikonikus hírességek között emlegetik, viszont soha nem felejti el azt, hogy honnan jött. Számára nem fontos az, hogy luxuskocsikkal járja a várost, ugyanis szívfájdalom nélkül ül fel metróra vagy vonatra. JLo annak ellenére, hogy rengeteget dolgozik, mindig próbál odafigyelni az egészségére. A munkája mellett gyermekkórházakat támogat, és jogi aktivistaként is tevékenykedik.

jlo

Paul Wesley
A Vámpírnaplók jóképű színészészének sem szokása nagyzolni. Szabadidejében általában jégkorongozik, snowboardozik, gitározik vagy a családjával van. Rengetegszer lehet vele találkozni a tömegközlekedési eszközökön.

paul

Zooey Deschanel
Zooey egy teljesen átlagos lánynak mondja magát, aki szereti a régi zenéket és filmeket, valamint a színes ruhákat és még a metrón való utazást is. Egyáltalán nem zavarja, hogy nem követi a divatot, nem költ sok pénzt márkás és méregdrága holmikra. Viszont rendszeresen jótékonykodik, amit nagyon fontosnak tart.

zooey

Jake Gyllenhaal
Jake egy olyan ember, akit sokkal jobban érdekel a tehetség, mint az anyagi javak. A színész mindig is keményen dolgozott a sikerért, viszont nem szaladt el vele a ló. Szabadidejében szívesen tanul nyelveket és általában metróval közlekedik a városban.

jake

forrás

Hozzászólások