Te belebújnál Kim Kardashian bugyijába?

2019/09/05

A legtöbben nem tennék. Kim Kardashian cseppet aszimmetrikusan és felemásan látja a világot. A közelmúltban két különböző magassarkúba bújt, amiért szintén nem voltak oda követői, most pedig egy elég érdekes fehérneműt dobott piacra.

Elég valószínű, hogy bukásra lett ítélve az a bugyiszerű divatbűn, amit új kollekciójába tervezett az amerikai celeb. Nem elég, hogy cseppet sem kényelmes és előnytelen viselet, de még 42 dollárt (12-13.000 Ft) el is kér érte.

Értjük mi a koncepciót, kellett valami, ami más, mint az átlag alakformáló nacik, de hogy ezért miért kellett Kardashiannak levágni az egyik szárát?! A magyarázat az, hogy ezt viselheted magasan sliccelt ruhával is. Nos, a kommentelők többnyire nem tudták értelmezni ezt a darabot. Azt mondják, hogy csak az egyik lábukon mutogatják benne a narancsbőrt, nem tűnik kényelmesnek és borzasztó nagy hülyeség.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de szerintünk is rendesen mellé nőtt vele Kimi. Ha mégis szeretnéd beszerezni, akkor kiválaszthatod a bőrszínednek megfelelő modellt és ha jól tudjuk szépen el is szállítják neked Magyarországra.
Kiemelt kép: Instagram/@kimkardashian

Hozzászólások