Szerelembe borult a Facebook

2019/09/06

Elérkezette a Facebook Dating, a közösségi óriás párkereső szolgáltatása. A projektet tavaly jelentették be az F8 konferencián, tegnap pedig el is indult a szolgáltatás az Államokban és 19 további országban.

Megújulás Zuckerbergéknél: fizetés cseten, lájkrejtés, társkeresés

A szolgáltatás használatához az alsó korhatár 18 év, és az appon belül egy új fülként jelenik meg a Dating, mely voltaképpen egy külön profilt hoz létre a felhasználóknak, így nem látja minden ismerősünk, hogyan keressük online a párunkat.

A szolgáltatással nem találtak fel semmi újat. A többi társkereső elvén működik, így másokat ajánl nekünk, akiket likeolhatunk, vagy éppen elutasíthatunk. A Facebook azt ígérte, hogy nem fog ismerősöket feldobni, csak ha a két felhasználó Secret Crushnak (titkos kiszemeltnek) állította be egymást kölcsönösen.

A Facebook biztonságos társkereső élménnyel kecsegtet. A felhasználók ha meg kívánják szakítani valakivel a kapcsolatot, akkor természetesen tudják blokkolni és némítani is egymást. Emellett kikapcsolható, hogy mások küldhessenek fényképeket, linkeket vagy üzeneteket. A szolgáltatás hozzánk csak 2020-ban érkezik az európábai debütáláskor.

Hozzászólások