Tudj meg mindent Justin Bieber esküvőjéről!

2019/10/01

Nem akarunk sokat csigázni, belecsapunk a közepébe és rögtön egy képpel indítunk az ifjú párról, melyet maga Justin osztott meg oldalán. Az esküvői fotót azzal a szöveggel posztolta, hogy “A feleségem”.
Mintha eddig nem lett volna az,hiszen tudjuk ugye, hogy ez volt a második esküvőjük. A fotón az a felirat áll, hogy The Biebers (avagy Bieberék), ami nyilván ismerősen cseng, hiszen Puskás Peti együttese is ezt anevet viseli.

Polgári esküvőjüket egy éve tartották a New York-i városházán, most a templomi esküvőt pedig Dél-Karolinában, az lent látható, tóparti kápolnában tartották.

Bieber-news@yourbiebernews

An outside view of the chapel where Justin and Hailey just got married.

Kép megtekintése a Twitteren
129 ember beszél erről

A Cosmopolitan beszámolója alapján, az esküvőn részt vettek a Baldwinok, ott volt Travis Scott és Kylie Jenner, akik külön érkeztek, de erről bővebben holnap írunk. Velük ünnepelt Kendall Jenner és Bieber menedzsere, Scooter Braun is. Állítólag még Carl Lentz celeblelkész is ott volt, sőt lehet ő is adta őket össze. A People úgy értesült, hogy Camila Morrone is elment azesküvőre, de Leonardo DiCaprio nélkül.

Nyilván  ilyen násznép mellett nem volt hiány nászajándékból, de egyikről sem beszél annyit senki, mint amelyikkel a férj lepte meg saját magát. Justin Bieber vett magának egy órát, hogy ez most az ú időszámítást jelképezi vagy azt, hogy visszaszámolja az időt, mindenki döntse el maga.

A menyasszony ennél egy kicsit szerényebbre vette a figurát és egy Celine motoros dzsekiben pózolt, aminek a hátára a feleség felirat került.

Mindenki Selena Gomez reakcióját várja a neten, ami reméljük, hogy majd olyanra sikeredik, mint Justin Bieber valaha volt első barátnőjéé, aki ott is volt az esküvőn testvérével. Caitlin Beadles ezt a képet posztolta Instagram oldalán:

https://www.instagram.com/stories/caitlinbeadles/ Caitlin Beadles/Instagram
https://www.instagram.com/stories/caitlinbeadles/
Caitlin Beadles/Instagram

Aztán van itt még egy érdekesség az esküvőről, amit nem nagyon tud a világ hova tenni. A lagzi előtt a násznéppel megnézették a Bieberek a Szerelmünk lapjai című filmet.

Hozzászólások