Bedrogozták a luxusfeleség fiát

2019/10/07

Polgár Tünde (a Feleségek luxuskivitelben szereplője) átélte a legtöbb szülő parti rémálmát: gyermekét, Danit bedrogozták.

Dani egy gimnáziumi bulira volt hivatalos barátjával, ahol jól is érezték magukat a srácok, míg nem aztán pár kör ital után állításuk szerint kaptak egy fura ízű piát, amiben szerintük gina (közismert partidrog) volt.

„Egy barátja hívta meg a buliba Danit. Sokszor elmondtam neki, hogy ne fogadjon el italt senkitől, de az ő generációja természetesen azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Ne legyünk álszentek, a fiatalok szoktak italozni néha, ha elmennek bulizni. Édesanyaként pedig csak annyit tehetek, hogy elmondom neki, hogyan legyen felelősségteljes.” – nyilatkozta Polgár Tünde, aki azt is elmondta, hogy az eset után egy héttel sikerült összerakniuk a történteket.

Az italt egyébként egy kislány kapta, aki csak a felét itta meg, Dani meg segített neki elpusztítani a másik felét. 20 percre rá, mindketten rosszul lettek. Daninál szépen lekapcsolták a villanyt, mert innentől nem sok mindenre emlékszik az estéből.

A luxusfeleség gyermekét barátai kikísérték a szórakozóhelyről. Próbáltak taxiba szállni, de érthető okokból nem vitte el az erősen ittasnak látszódó fiatalokat a sofőr. A gyerekek valahogy az Erzsébet-hídon kötöttek ki, ahol egy plébános talált rájuk. Dani barátjának, Marcinak volt annyi lélekjelenléte, hogy értesítette Polgár Tündét, aki azonnal fia segítségére sietett.

A  fiatal youtuber utána még napokig még rosszul volt. Megrázta őt és szüleit is az eset, amiről úgy döntött, készít egy videót, ezzel segítve másoknak, hogy ők ne váljanak a partidrogok áldozatává.

Magazinunk tanácsai a szülők számára, mielőtt elengedik gyermekeiket bulizni:

1. Sose menjen a gyermek egyedül, mindig legyen vele egy olyan barátja, akiben és akinek a szüleiben megbízhatunk.

2. Mindig tudjunk róla pontosan, hol, mikor, kikkel és milyen eseményen fognak tartózkodni gyermekeink.

3. Hívjuk fel a gyerekek figyelmét arra, hogy ne fogadjanak el italt idegentől!

4. Hívjuk fel a gyerekek figyelmét arra, hogy ne hagyják őrizetlenül italukat, poharuk száját és szívószálukat takarják el kezeikkel táncolás közben!

5. Pultból csak a szemük láttára felbontott italt fogadjanak el a gyerekek még a kiszolgáló személyzettől is!

6. Tanítsunk mértéket a gyerekeknek az italozásban.

7.  Mentsük el telefonjukba a segélyhívó, a mentők és saját telefonszámunkat pedig ICE (Iin case of emergency) előtaggal

Végezetül jöjjön Polgár Dani videója borzalmas partiélményéről:

Hozzászólások