Megnősült Király Viktor!

2020/01/09

Megnősült Király Viktor és ha ez nem volna elég, plusz egy örömhírt is megosztott mellé az énekes Instagram oldalán és a Story Magazinban is.

Király Viktor és kedvese, Virág Anita titokban mondták ki a boldogító igent, melynek hírét a sztárénekes közösségi oldalán osztotta meg rajongóival. Varázslatosan festettek mind a ketten a nagy napon. Az esküvő részéeteiről a Story Magazin számolt be.

Az esküvőt Balatonfüreden tartották szűk körben. Mindössze 40 fős vendégsereg vett részt a lagzin, a szűk családi körből.

A lánykérés Rómában történt, melyről Viktor a Sroynak így mesélt: “Anita éppen pénzérmét dobott a szökőkútba, ami a monda szerint azt jelenti, hogy még visszatér Rómába. Amikor felém fordult, én már térdeltem előtte, és dobogó szívvel vártam a választ a kérdésemre: Ugye, leszel a feleségem?”

Az esküvőt nem volt egyszerű megszervezni Viktor sűrű naptára miatt, de így is mesébeillőre sikerült.

Ha szeretnétek látni esküvői fotókat, kövessétek Viktort Instagramon, vagy keressétek a Story magazinban a velük készült cikket:

Azt mondtuk, hogy jön még egy extra örömhír a cikkben, amire valljuk be szükségünk is van egy ilyen szomorúan startoló évben:

Az ifjú pár első gyermekét várja. A Storynak Virág elmmesélte, hogyan mondta el Viktornak az örömhírt. Ő maga is sokkot kapott, amikor meglátta a két csíkot, majd azonnal felhívta kedvesét, aki állítólag levegőt sem kapott, majd folyton csak nevetett a hír hallatán. Annyira meghatódtak ezen a gyönyörű pillanaton, hogy picit el is sírták magukat örömükben.

Duplán is gratulálunk nekik és sok boldogságot kívánunk a Király Családnak!

Hozzászólások