Schobert Norbi durva kilóháborúba kezdett a magyar anyákkal! (#updated)

2020/01/20

Schobert Norbi páratlan tehetséggel vívja ki magának a figyelmet negatív PR-ral. A fitness guru most cseppet sem lightos üzenettel támadta a magyar anyák társadalmát egy élő videóban. A nőket teszi felelőssé a házasságok széthullásáért, amiért nem fogynak le gyermekvállalás után.

Természetesen a fél ország felháborodott gusztustalan stílusban közölt üzenetén, melynek ha van is valóságalapja, akkor is egy olyan kényes téma, mely ennél sokkal nagyobb diszkréciót érdemelne. Ez a cikk most nem magazinunk véleményének kifejtéséről fog szólni, inkább csokorba szedjük nektek az online háború nagyobb bombáit.

#1 KÖZSZEREPLŐK VS NORBI

Krausz Gábor, sztárséf szereti felesége hasát, ő egy Instagram-posztban fejtette ki véleményét (cenzúra nélkül):
“Ezúton szeretnék elnézést kérni minden nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaóslófasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés, akkor pedig még nagyobb gyászfasz.
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!”

Tóth Gabi sem hagyta szó nélkül a dolgot és egy videóban meg is mutatta, hogy miként alakult át a teste gyermekük születése után. A nőket arra buzdítja, hogy szeressék önmagukat és azt a csodát, melyen testük keresztülment.

Szabó András, avagy ahogy Kulcsár Edina férjeként ismerjük: Csuti is reagált közösségi felületein Norbi szavaira:

“Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a posztot, mert nyilván az volt a célja a videódnak, hogy beszéljenek róla, de megírtam, mert van egy határ amit most nagyon átléptél Norbi és annak ellenére írom ezt, hogy nagyon tisztelem és becsülöm amit elértél! Hol is kezdjem? 🤔 Régebben volt egy együttműködésünk, amit ugye azért szüntettél meg idő előtt, mert szerinted Edina nagyon meghízott ( VÁRANDÓS VOLT), már akkor furcsálltam az emberi hozzáállásodat, de üzletileg el tudtam fogadni. Aztán megláttam Berki “könyvében”, (nem nem vettem meg, mutatták) hogy ti voltatok az egyik, vagy talán az egyetlen főtámogatója, már akkor elgondolkodtam, hogy emberileg, hogy tudtok egy ilyen hazug, aljas kiadványban szerepet vállalni, de úgy voltam vele, hogy valószínű nagy lesz a hírértéke, ezért ezt is elfogadtam! A mostani eszmefuttatásodtól viszont egyenesen felfordult a gyomrom! Én igenis -és szerintem ezt nagyon sok férfitársam nevében mondhatom-, hogy szerelemből kívánom a feleségemet most is amikor van rajta +12 kg. Sőt, +20-szal is kívántam! Felnőtt ember létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy “döngölő léptekkel érkezik meg a hálószobába”? Kínszenvedés? Nem, nem az! Sőt…elég álszent lenne a szerelem fogalma, ha csak a testiség számítana ahogyan azt te állítod! Réka teste gyönyörű és példaértékű -emelem kalapom amennyi melót beletett -és lehet mindannyian jobban jártunk volna ha egy olyan releváns személy fogalmaz meg ezzel kapcsolatban számottevő véleményt, aki túl van pár szülésen… és nem te! Fogadd el, hogy nem mindenkinek van rá ideje, lehetősége, motivációja vagy egyszerűen csak kedve mindent de mindent megtenni annak érdekében, hogy a várandóssága alatt megőrizze -idézem- “a lánykori súlyát”! Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed és én kérek elnézést a nőktől! Higgyétek el, nagyon sokan nem vagyunk ilyenek és nem így gondolkodunk ahogyan Norbi, akinek ezek szerint csak a testiség számít. Még szerencse, hogy Réka nem így gondolkodik… remélem, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott figyelemfelkeltő valami akart lenni de félek, tévedek… További szép estét kívánok, megyek rendelek egy pizzát.”


Aztán Oláh Gergő is beállt azon édesapák és férjek sorába, akik kiállnak kedvesük mellett az Update atyjával szemben:
“Az én feleségem 4 gyermeket hozott a világra. Amikor megismertem Nikit, 50 kiló volt. 11 év házasság és 4 gyermek szülése után 68 kiló. Csodálatos nőnek tartom Nikit, vonzónak tartom és nagyon nagyon szeretem úgy, ahogyan van. Ha még felszed 10 kilót, akkor is ugyanúgy fogom szeretni és tisztelni. Sőt, minden gyermek szülése után még jobban vonzódtam hozzá. (…) Aki a túlsúlyt válóoknak tartja, az nem férfi, az nem férj, semmiképpen sem apa. Az egy tinédzser, egy béna, buta kamasz, aki egyáltalán nem érti az igazi élet értelmét és lényegét.”

#2 DALBAN IS MEGKAPTA NORBI

Palya Bea stílusosan egy dalt osztott meg.

“Szard le Hófehérkét, Monica Belluccit, csak szeresd a tested és éld az életed. Szép vagy úgy, ahogy vagy.”

#3 FENYEGETŐ ÜZENET

Ráskó Eszter, humorista nagyon frappánsan oltotta be Norbit. Jól megfenyegette, hogy tönkreteszi a házasságát leánykori alakjával:
“On my way to destroy your marriage with my leánykori alak”


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On my way to destroy your marriage with my leánykori alak.

Ráskó Eszter (@eszter_schwester) által megosztott bejegyzés,

#4 VAN AKI CSALÓDOTT NORBIBAN

Ábel Anita emlékeztette régi szavaira Norbit, melyekkel most erősen szembement kirohanásával:

“Ez a kép legalább 20 éve készült…emlékszel @norbi_schobert? Hanem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb…és ezért utálom magam! 😳Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy! Ezt mondtad…20éve…most mi történt, hogy mást mondasz 20évvel később…én akkor hittem neked…jó tudom fiatal voltál és bohó…de, hogy lehet, hogy bölcsebb… #éljszabadon #szívvellélekkel #mindenemberszép #haalelkeszép #fogaddelmagad #haszeretmindenhogyszeret #nőcomment #merész #őszinte #szókimondó #nemvoltszép”


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez a kép legalább 20éve készült…emlékszel @norbi_schobert? Ha nem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb…és ezért utàlom magam! 😳Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy! Ezt mondtad…20éve…most mi történt, hogy mást mondasz 20évvel később…én akkor hittem neked…jó tudom fiatal voltál és bohó…de, hogy lehet, hogy bölcsebb… #éljszabadon #szívvellélekkel #mindenemberszép #haalelkeszép #fogaddelmagad #haszeretmindenhogyszeret #nőcomment #merész #őszinte #szókimondó #nemvoltszép

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

#5 POLITIKUSOK
Természetesen ők sem mentek el a téma mellett szó nélkül. Kicsit csemegéztünk politikusok posztjaiból is:
Kucsák László:

Ungár Péter:

Nacsa Lőrinc:

#6 NAGYÁGYÚK:
Aztán a magyar Coca-Cola sem ment el szó nélkül a dolog mellett és brutál ütőset postolt Facebook oldalán:

A Fővárosi Állat- és Növénykert elég viccesen, az állatkert elefánt apukáját “szólaltatta meg” a témában.

Szeretlek Angele, pedig akkora vagy, akár egy elefánt.

A Dove pedig szintén ráment a kiszerelés vonalra:

#KEDVENCÜNK
Végül kedvenc reakciónkkal zárnánk, mely szerintünk pont olyan stílusban született, mint amit Norbi megérdemel:

Mi pedig csak annyit kérdeznénk, hogy miért lóg jobban a melle Norbinak, mint egy édesanyának anyatejjel táplálás után? (üdv – a szerk.)

Hozzászólások