11 éves és már egyetemre jár!

2019/11/12

A 11 éves amerikai Elliot Tanner a napokban kezdte meg felsőfokú tanulmányait a minnesotai egyetemen.

The Big Bang Theory (Agymenők) című sorozat főhőse, Dr. Sheldon Lee Cooper karakterét megszégyenítő az a minnesotai géniusz, aki az Elliot Tanner névre hallgat és igazi csodagyerekként tartják számon. A 11 éves kisfiú, a napokban kezdte meg az egyetemi tanulmányait – számol be róla egy helyi hírportál.

Az Agymenők sztorija szerint a hiperintelligens Sheldon ilyen idős korára járta ki a gimit, nos Elliott Tannernek erre elég 9 év is. Az elmúlt két évben pedig gyorsan összehozott egy diplomát a Normandale fősulin, hogy aztán most egyetemre mehessen.

Fura lehet a babanaplója, amibe az van írva, hogy két évesen írni és olvasni tanult, négy évesen törtekkel számolt. Elliott álma most, hogy könnyen be tudjon illeszkedni a 21 évesek közé és azok ne tartsák másnak fiatal kora miatt. Nem akarja, hogy a csodagyereket lássák benne.

Az ismerkedés nem lehet olyan egyszerű, mivel Elliottot minden nap elkíséri az egyetemre anyukája Michelle Tanner, aki azt mondja, hogy az első nap jobban izgult, mint gyermeke.

Elliott egyébként nem tudja még, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, az viszont már eldőlt, hogy zseni. Most a legjobban élete első kvantumfizika-előadását várja. Sheldonnál azért lényegesen normálisabb gyermekről beszélhetünk, aki szabadidejében nem full kocka, hanem golfozik és Beatlest hallgat, na meg imádja a Harry Pottert.

Hozzászólások