12 munka, amiről nem gondoltad, hogy létezik

Meglepő melók, amik tényleg léteznek

2018/09/26

A következő 12 munka amit bemutatunk nektek lehet, hogy meghozza a kedveteket egy váltáshoz a karrieretek terén. Ne feledjétek, újítani sosem késő!

Mindenki célja egy olyan munka megszerzése, karrier kiépítése amit szeret és még jól is fizet. Szokták mondani, hogy akinek olyan munkája van amit imád, egész életében nem kell dolgozzon. Nos, ez így igaz. A gyerekek már 3-4 éves korukban komoly jövőképpel rendelkeznek. Általában az álommelók közé tartozik a tűzoltó, orvos, ügyvéd, rendőr, a nagyot álmodókból akár hercegnő is válhat. A kezdeti lelkesedés azonban legtöbbször alábbhagy és az elképzelések változnak. Mit szólnál ha a gyereked azzal állna eléd, hogy márpedig ő hivatalos sirató lesz vagy éppen magányos menyasszonyokat szeretne segíteni, mint koszorúslány? Bizony, ezek a munkák léteznek. Mutatjuk a többit! 

1. Kigyóméreg fejő

Ijesztően hangzik és furcsán. A kigyóméregben nagy üzlet van, hiszen nehezen beszerezhető, remekül felhasználható az orvostudományban. És drága. Egy gramm kb 1000 dollárt. 

2. Hivatalos koszorúslány

Ha nincs túl sok barátnőd vagy szükséged van egy profi koszorúslányra könnyen bérelhetsz egyet. 300 és 2000 dolcsi között vállalnak egy esküvőt.

3.  Jéghegy mozgató

A Titanic tragikus elsüllyedése után jelent meg ez a munka a köztudatban. Az amerikai partiőrség egy radaron folyamatosan figyeli a jéghegyek mozgását és ha kell arébb vontatják az útban lévőket. 

4. Profi sirató

Akik ezen a területen helyezkednek el igencsak szomorú életet élhetnek. Nehéz lehet lelkileg bírni. A profi siratók temetésekre járnak, hogy a gyászoló család tagjaiban tartsák a lelket. Igazán rendesek, ugyanis 70 dollárért 2 órányi búcsúztatást vállalnak.

5. Kutya szörf oktató

Ezek az emberek megtalálhatóak a legnépszerűbb turistacélpontok körül. Az emberek fizetnek és a kutyi már hasítja is a hullámokat.

6. Arckozmetikum tesztelők

Sokan tudósoknak tartják őket. Aki ezt az iparágat űzi magára kell kenjen egy csomó arckrémet, testápolót, olajat és ki kell próbálni a borotvákat. 25 dollárt keresnek óránként.

7.  Ölelkezőtárs

Ha ezt a szakmát választod 80 dollárt is megkereshetsz óránként, csupán annyit kell tenned, hogy összebújsz a személlyel, aki ezért fizet. Semmi intim együttlét csak ölelés.

8. Portrékészítő-hamvakból

Vannak olyan emberek akik furcsán gondolkoznak. És van aki ebből hasznot húz. Akadnak olyanok akik szeretteik hamvaiból portrét készíttetnek. Nyakláncra, szoborba, vázába.

9. Kutyaeledel kóstoló

Általában kutyatáp készítők bérelik fel őket a munkára. Az alanyok megkóstolják az ételt és ha minden rendben van, kiköpik.

10. “Chicken sexer” 

Nehéz lett volna lefordítani. Csak meghatározni tudjuk: olyan ember aki nemek szerint válogatja a kiscsibéket. 60 ezer dollárt keresnek egy évben. 

11. Hivatásos sorban álló

Ha nem lenne drága, mi is felfogadnánk egyet a nagy leárazások idejére. A hivatásos sorban állók helyettünk várják ki a kígyózó sorokat ha már nagyon meguntuk. 1000 dollárt keresnek hetente.

12. Szerencsesüti szövegíró

Igen, ez a munka tényleg létezik. 40 ezer dollárt keresnek egy évben. 

Hozzászólások