14 millió dollárt gyűjtöttek a celebek egy óra alatt a hurrikán áldozatainak

Elképesztő mire képesek a sztárok

2017/09/13

Tegnap este Hand in Hand (Kéz a kézben) címmel tartottak televíziós adománygyűjtő műsort Amerikában a Harvey hurrikán károsultjainak megsegítésére.

Az egyórás program ideje alatt 14 millió dollárt gyűjtöttek össze a hurrikán áldozatainak olyan hírességek, mint Julia Roberts, George Clooney, Beyoncé, Jamie Foxx, Reese Witherspoon, Bruce Willis, Justin Timberlake, Sofía Vergara, Oprah Winfrey vagy Barbra Streisand.

A központi helyszín Los Angeles volt, de New York és Nashville is bekapcsolódott a programba, amelyet élőben lehetett nézni a televízióban, valamint a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on is. A zenei előadások mellett videóüzenetek és élő beszédek is voltak, valamint a világsztárok fogadták az adományozók telefonhívásait. A támogatni kívánt szervezetek között szerepel a United Way of Greater Houston, a Habitat for Humanity, a Save the Children, a Direct Relief és a Feeding Texas.

A Harvey hurrikán négyes erősségű trópusi ciklon volt 2017 augusztusában a Karib-tenger és a Mexikói-öböl térségében. Az Egyesült Államokban Texas és Louisiana államokban felbecsülhetetlen károkat okozott. Az amerikai Nemzetei Hurrikán Központ közlése szerint egyes térségekre 120-130 centiméternyi (50 inch) csapadék hullott. Ekkora katasztrófa az elmúlt ötven évben nem sújtotta a térséget. A kár kétszázmilliárd dollár is lehet.

FORRÁS

 

Hozzászólások