18+ – Tombolnak a hormonok a villában

Izzik a levegő a Való Világban, hiszen a mostani széria a legeredményesebb – már ami a szexet illeti.

2014/05/02

Először Charlotte és Simon került szoros testi viszonyba egymással, majd Aurelio, aki több lánynál is bepróbálkozott, végül Teónál révbe ért, s közben Iza és Krisztián kapcsolata is magasabb szintre emelkedett.

A VV 6 első ágyjelentének résztvevője Simon és Charlotte volt. Néhány nappal azután, hogy szerelmük lángra lobbant, beteljesítették testi vágyaikat is. Az emlékezetes akciót a többi villalakó kíváncsian nézte végig, végül Aurelio volt az, aki bátran lerántotta a leplet a szerelmesekről.

Aurelio már akkor beleszeretett a cuki Zsófikába, amikor a lány még át sem lépte a villa kapuit, és úgy tűnt, kettejük kapcsolata meg van pecsételve. Néhány heves csókjelenettől eltekintve – a fiú legnagyobb bánatára – végül nem történt közöttük semmilyen testi aktus, így Aurelionak vigasztalásra volt szüksége. Végül egészen gyorsan egymásra találtak Teóval, és bár mindketten tudták, hogy ez a kapcsolat nem lehet komoly, ahogy Teó a kiesést jelentő párbajon is elmondta: három hónap túl sok ahhoz, kibírja szex nélkül. Végül Aurelio hosszas ostromlása után beadta a derekát a fiúnak.

A villa legviharosabb kapcsolata címet mindenképpen az Iza-Krisztián páros kaphatná meg, hiszen a két fiatal megjárta együtt a mennyet és a poklot is. Legtöbb veszekedésük ordítással, szitkozódással, sírással, olykor köpködéssel végződött, de a fiatalok hosszabb-rövidebb szünet után mindig kiengesztelték egymást. Ennek pedig nem is lehetne jobb módja, mint a békülős szex.

Hozzászólások