20 milliót fizet Fridinek Hajdú Péter

Mélyen a zsebébe nyúl a producer

2015/08/20

Már egy ideje mennek a találgatások, hogy ősszel visszatér-e a TV2 képernyőjére Friderikusz Sándor, aki Az ének iskolája után durcásan távozott a csatornától. Ha Hajdú ismét műsorra akarja tűzni ottalvós valóságshow-ját a tévés legendával, akkor azért borsos árat kell fizetnie.

Úgy tűnik, a producernek minden pénzt megér, hogy magához csábítsa az ismert tévést. Fridinek ugyanis megvan az ára, és nem is adja lejjebb, ha valaki őt akarja viszontlátni a műsorában, akkor annak jócskán a zsebébe kell nyúlnia. Hajdú Péternek ez nem esik nehezére, mert mindenképpen akar folytatást az Összezárva Friderikusszal című műsorának.

Igen, ez az a műsor, amiben Ördög Nóra elsírta magát a kamerák kereszttüzében, és Alekosz is mondott néhány cifrát, akit még Fridinek sem sikerült jobb belátásra bírnia. Hajdú szeretné, ha az ismert televíziós műsorvezető továbbra is az ő csapatát erősíteni, ezért pedig igen sokat hajlandó fizetni. Ami eddig csak találgatás volt, azt most egy közeli forrás megerősítette. “Csúcsgázsit kért Fridi, amit meg is adnak neki. Húszmilliót kap, de nem a TV2-től, hanem a műsor producere, Hajdú Péter fizet neki ennyit a folytatásért. Szponzori pénzekből, hirdetésekből szedi össze ehhez a pénzt” – erősítette meg a híreket egy bennfentes a Borsnak.

Fridi és Alekosz

A producer a világ legjobban kereső focistájához hasonlította Fridit, aki szerinte minden pénzt megér. “Aki le akarja szerződtetni a csapatába Cristiano Ronaldót vagy Dzsudzsák Balázst, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Szerintem Friderikusz Sándor a legjobb televíziós Magyarországon. Sikerült megegyeznünk, és olyan honoráriumot kap, ami neki jár. És igen, valóban nem fizettem még ennyit, de Friderikusz Sándor nem is egy 100 perces tehetségkutatót vezényel le, hanem 24 órán keresztül van összezárva egy interjúalannyal egy bekamerázott stúdióban” – közölte Hajdú Péter.

A tavalyi nagy dobás a már említett Alekosz volt. Hogy idén is jól startoljon a műsor, biztos, hogy ütős nevet kell választani annak, aki az első éjszakát együtt tölti Friderikusszal. A háttérben Győzike neve is felmerült már, de ezt Hajdú cáfolja. Egyértelműen kijelentette, hogy nem terveznek a showmannel az őszi időszakban. De vajon ki lesz az, aki elég nagy húzónév ahhoz, hogy egy jó indítást produkáljon a műsornak? Mi például biztosan megnéznénk egy Havas – Friderikusz párosítást, csak hogy biztosan ne legyen unalmas a műsor. Kár, hogy erre esélyünk sincs.

Az értesülés szerint egyelőre nem tudnak megegyezni, ugyanis a magyar televíziós legenda 30 millió forintért folytatná műsorát, ám a producer csak 20 milliót ajánlott neki. Olvass tovább!

20-Hajdu-Peter-vsz

Hozzászólások