20 perc különbséggel hunyt el a szerelmespár

63 év házasság után együtt haltak meg

2016/09/16

A párok többsége örök, sírig tartó szerelemre vágyik. A következő házaspár érzelmi köteléke annyira erős volt, hogy 20 perc különbséggel haláloztak el.

Egy dél-dakotai pár Henry és Jaenette De Lange 63 év házasság után bő negyed órányi különbséggel tértek örök nyugovóra. A házasok július 31-én haltak meg, több, mint 6 évtizednyi házasság után. Szerelmükből 5 gyermek született az évek során. Történetük olyannyira különleges, hogy bejárta az egész világot.

A 87 éves asszony Alzheimer-kórban szenvedett 2011 óta. Betegsége miatt öregek otthonában ápolták. Férje Henry, aki háborús veterán volt, nagyon gyakran látogatta feleségét. Volt olyan nap, hogy háromszor is bement Jaenettehez az otthonba. Lee De Lange az egyik fiúk így nyilatkozott szülei kapcsolatáról: “Amikor értesítettek minket telefonon, hogy mi történt természetesen nagyon szomorúak voltunk de ez a leggyönyörűbb dolog, ami történhetett velünk. Apám csodálatos férj volt, aki mindig törődött a feleségével.” 

Az édesanya július 31-én 5 óra 10 perckor hunyt el békésen, családja körében. A legmeghatóbb pillanat ekkor következett. Ekkor az édesapa azt mondta, hogy mostmár feladhatja a harcot a prosztatarákkal, mert nem kell többé vigyázzon a feleségére. 20 perccel később, 5 óra 30 perckor ránézett elhunyt szerelmére és ekkor örökre lecsukta a szemét. A szívszorító történet bizonyítja, hogy igaz, örök szerelem igenis létezik.

Hozzászólások