2016 legnépszerűbb fotói

Nézd meg az év legjobb fotóit!

2016/12/21

Ha visszatekintesz a 2016-os évre biztosan te is rengeteg új élménnyel gazdagodtál! Szerencsére a világ is. Nézzük a legnépszerűbb fotókat. 

A Reuters összeállított egy toplistát, ami a legnépszerűbb pillanatokat gyűjtötte össze 2016-ból. Mutatjuk a legjobbakat! 

1. 23 pandabébi született egy óriáspandától Kínában! Amikor ezt szerették volna megmutatni a nyilvánosságnak, akkor az egyik újszülött legurult a színpadról. A pillanatot persze rögtön lencsevégre kapta egy profi fotóriporter!

2. Talán a legmeghatóbb pillanat az évben, amikor a riói olimpián Nikki Hamblin, az Új-Zélandi futó megállt a verseny közben, hogy segítsen a bajbajutott Abbey D’Agostion, akinek begörcsölt a lába.

3. Ecuadorban egy cuki lajhár egy villanyoszlopba kapaszkodik, ezzel teljes forgalmi akadályt okozva az autósforgalomnak. Természetesen a lajhárt épségben elszállították egy biztonságosabb környezetbe.

4. Halloween éjszakáján készült ez a kép Kaliforniában. Egy távirányítású boszorkány formájú repülő halad át a lenyugvó nap előtt.

5. A paralimpiai játékokon készült ez a megható kép, ahol a kanadai kosaras, Adam Lancia átöleli kerekesszékes feleségét a Kína elleni mérkőzés után.

6. Az egyik legviccesebb kép, ahol egy mongúz játszik egy Halloweeni tökkel, mindenki örömére.

7. Több száz ember indult városnéző túrára ezen a félelmetes szakadékon Kínában.

8. Az egyiptomi Doaa Elghobashy és a német Kira Walkenhorst a riói olimpián a strandröplabda előválogatóján.

©cosmopolitan.hu

Hozzászólások