2017 legcikibb sztárvillantásai

Ezek a csajok aztán nem szégyellik megmutatni mit rejt a ruhájuk

2017/12/13

Ebben az évben sem szenvedtünk hiányt a vörös szőnyegen tett villantásokból! Megmutatjuk nektek melyek voltak 2017 legcikibb villantásai! 

Nem tudjuk, hogy a sztárok szándékosan villantanak, hogy ők kerüljenek egy-egy esemény középpontjába vagy tényleg véletlen csúsznak-e félre azok a csini ruhák. Nem is ezt szeretnénk most fejtegetni, bár az biztos, hogy emlékezetes pillanatokat okoztak a celebek kitárulkozásai, így ha marketingből tolják az egészet, akkor is jól csinálják! Közeledik az év vége, így összeszedtük nektek a 2017-es év legcikibb villantásait.

Blanca Blanco viszi a prímet villantás terén, ugyanis teljes nemiszervét közszemlére tette az idei Oscar-gálán.

blanco_blanco_oscar_2017_mirror_co_uk_620(1)

Janelle Monáe alakja hiába csodás azért ez talán túlzás volt. Ez az Elie Saab ruhaköltemény egy kicsit túl sok, eleve a szoknyarészén ez a harangalakú tüll hozzátoldás egy a túlgondolásnak látszik, a felül pedig áttetsző rész egy kicsit talán tolakodó erre az eseményre. Ez tipikus esete annak, amikor azt mondhatnánk, hogy más eseményen talán a szexissége miatt ünnepelnénk ezt a ruhát, de valahogy az Oscar-gálához túl merész.

89th Annual Academy Awards - Arrivals

A Metallicával fellépő énekesnő idén is kínosan ügyelt rá, hogy ő legyen a legextravagánsabb híresség a Grammy-gálán és környékén. Jól láthatóan nemcsak Rihanna, de Lady Gaga szerint is trendi a mellalj-villantás, de a bugyinadrág és a pornós combcsizma sem kopott még ki a divatból. Az énekesnő Alex Ulichny szalonjában talált rá erre a figyelemfelkeltő összeállításra.

Heidi Klum nem cicit, hanem combokat villantott, ő ugyanis az extrém minire szavazott. Azért ütősebb lett volna ha nem ennyire átlátszó.

20170213grammy-awards-heidi-klum

A sötét ötven árnyalatának premierje valóban igencsak sötétre sikeredett. Rengeteg ízléstelen kreációt mutattak be a vörös szőnyegen felvonult vendégek. Az énekesnő Halsey és Noah Cyrus, Miley Cyrus testvére sem jó ízlésükkel tűntek ki. Előbbinél a mély dekoltázs és a durva szabású miniszoknya, utóbbinál a nagyibugyi minimelltartóval kombináció ütött nagyot. 

20170204botranyos-villantasok-a-sotet-otven4

Bella Hadid egy mesés, púderrózsaszín Alexandre Vauthier ruhában érkezett a filmvilág egyik legnívósabb eseményére, azonban a merész darab az első lépéseknél félrecsúszott, láthatóvá téve a fehérneműjét.

16988422_f37fc356f45574df16bdc8b9e6dadfa6_wm

Hozzászólások