2017 legfájóbb sztárszakításai

Ezek voltak a legmeglepőbb különválások

2017/12/12

Nem minden sztárnak alakult jól ez az év szerelem szempontjából, hiszen sok sztárpárnak külön váltak útjaik. Összeszedtük a legfájóbb szakításokat!

2017 jó sok meglepetéssel szolgált, már ami a sztárok szerelmi életét illeti. Elég például, ha csak Selena és Justin újbóli egymásra találására, vagy éppen Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésére gondolunk. Akadtak viszont olyanok is, akiknek nem épp pozitív fordulatot hozott ez az év. Íme, ezek voltak a legfájóbb sztárszakítások!

1. Jennifer Lawrence & Darren Aronofsky

A 22 év korkülönbség ellenére úgy tűnt, hogy a színésznő és a rendező kapcsolata virágzik. Hálaadás előtt azonban, több, mint 1 évnyi járás után úgy döntött a pár, hogy jobb lesz, ha külön folytatják. Kár!

jlaw
Forrás: metro.co.uk

2. Selena Gomez & The Weeknd

Mint arról mi is beszámoltunk, a fiatal énekesnő és Abel szakítottak, Selena viszont nem várt sokáig, és rá nem sokkal újra összejött exével, Justin Bieberrel. Egy közeli ismerős azt nyilatkozta, hogy barátként váltak el és nem szakították meg teljesen a kapcsolatot, sok jel azonban épp az ellenkezőjére utal. Érdekes egy helyzet.

SELENA-GOMEZ-THE-WEEKND
Forrás: glamour.com

3. Fergie & Josh Duhamel

8 év házasság után az álompár úgy döntött, hogy elválnak. “A legnagyobb szeretettel és tisztelettel a másik iránt, úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk, azonban mindig is támogatni fogjuk egymást és a közös családunkat” – nyilatkozták. A párnak ugyanis van egy 4 éves kisfia, Axl.

fergie-josh-duhamel-split-wendy-williams-interview
Forrás: sheknows.com

4. Anna Faris & Chris Pratt

Talán ez a hír bolygatta meg leginkább a külföldi médiát, ugyanis a pár 8 év házasságot tudhat a háta mögött, és az egyik legcukibb sztárpárként emlegették. A közösségi oldalaikon jelentették be a hírt, hozzátéve, hogy a lehető legnagyobb tisztelettel és szeretettel a másik iránt, de végül így döntöttek. A párnak egyébként van egy kisfia, Jack.

anna
Forrás: usatoday.com

5. Ben Stiller & Christine Taylor

Majdnem 20 év, és két gyermek után úgy döntöttek, hogy elválnak, ugyanakkor továbbra is mindent meg fognak tenni, hogy a gyerekeik boldogak legyenek.

Forrás: people.com

6. Katy Perry & Orlando Bloom

A közel egy évig tartó románc is véget ért 2017-ben, pedig igazán szépek voltak együtt, és még közös Halloween jelmezük is volt.

Forrás: vanityfair.com

Forrás

 

Hozzászólások