2017 legütősebb filmjei

Ezeket látnod kell!

2017/12/05

2017-ben sorban jöttek ki a szuper mozifilmek, nem győztük kapkodni a fejünket. Összeszedtük az év legütősebb filmjeit és azokat, amiket még várunk!

Megmutatjuk az év legütősebb filmjeit, amiről mindenki beszélt az elmúlt évben. Ha még nem láttad valamelyiket, érdemes – akár az elkövetkező ünnepi időszakban – bepótolni!

1. Széttörve

Minden bizonnyal az egyik legérdekesebb témát boncolgatja a Széttörve, amely a disszociatív identitászavarral küzdő Kevinről szól. A férfi 23 személyiségéről már beszámolt a pszichiáterének, ám van még egy, amely az összes fölött szeretne dominálni. Egy tinédzser lány elrablása után a férfiben előbukkan a vágy, hogy túléljen és hogy legyőzze a többi énjét.

via inverse.com

2. Tűnj el!

Ez a thriller az egyik legfordulatosabb és leghasbavágósabb film az évben. Chris és Rose egy átlagos pár, akik eljutnak arra a szintre kapcsolatukban, hogy a lány hazavigye és bemutassa a fiút szüleinek. Chris furcsállja a házaspár túlzottan előzékeny viselkedését, azonban ezt betudja annak, hogy zavarban vannak, amiért lányuk egy fekete férfival jár. Később viszont egyre több nyugtalanító dolog történik, s ami kiderül, az a srác legmerészebb álmait is felülmúlja.

3. Egy kutya négy élete

A könyv alapján készült film tökéletes kikapcsolódás az egész családnak, és biztosan meg is fogjátok könnyezni! Egy kutya, Bailey sorsát követhetjük nyomon négy életén keresztül, aki közben próbál rájönni, milyen küldetése van a világban. Zsepit mindenképp készítsetek elő, ha megnézitek ezt a filmet, mi szóltunk!

dogs
via vulture.com

4. Kincsem

Az egyik legjobb és legsikeresebb magyar filmet nem kell senkinek bemutatnunk, ám ha még nem láttátok, reméljük meghozzuk hozzá a kedvet. Blaskovich Ernő sikert sikerre halmoz csodalovával, Kincsemmel, miközben megjelenik életében az elsöprő szerelem és a dilemma: a bosszú vagy a szerelem a fontosabb?

kincsem
via urania-nf.hu

5. Wonder Woman

Talán ez volt az a mozi, amiről a legtöbbet lehetett hallani, nem is ok nélkül, hiszen a sok férfi szuperhős mellé végre létrehoztak egy női karaktert is. Diana, az amazonok hercegnője találkozik egy rejtélyes férfival, aki beszámol a világban dúló kegyetlen háborúról, s úgy döntenek, együtt útra kelnek, hogy megpróbálják megállítani a vérengzést.

6. Nyomd, bébi, nyomd

Bébi első ránézésre egy ártatlan, hallgatag srác, aki szereti a jó zenét és odáig van egy gyönyörű, elérhetetlen lányért. Titokban azonban van egy másik élete, amelyben a sebesség a szenvedélye és bankrablókat menekít. Az egyik akció viszont rosszul sül el, és Bébinek a saját bőrét kell mentenie.

Baby-Driver-still2017313122705
via entertainment.ie

7. A Viszkis

Az egyik legvárósabb és legtöbbet dicsért magyar film az elmúlt években. Ambrus Attila történetét dolgozza fel úgy, hogy nincs hiány akcióban, érzelmekben és izgalomban. Magával ragadó és minden percével leköti az ember figyelmét, érdemes tehát megnézni!

viszkis
via index.hu

8. AZ

Habár elég megosztó vélemények vannak a filmről, az biztos, hogy rengeteget lehetett róla hallani. Egy kisvárosból sorra tűnnek el a gyerekek, senki sem tudja megmagyarázni az eseményeket. Vajon meddig szedi áldozatait a hátborzongató bohóc?

it
via bleedingcool.com

És amiket nagyon várunk…

Star Wars: Az utolsó jedik

Az egész világ Star Wars lázban ég a hamarosan moziba kerülő új rész miatt, amit már mi is izgatottan várunk!

starwars
via superherohype.com

A tökéletes hang 3

Reméljük, az első két rész után nem fog a harmadik rész sem csalódást okozni, és ugyanolyan könnyed kikapcsolódást nyújt majd egy kis zenével megspékelve.

PitchPerfect3
via comingsoon.net

Forrás: port.hu

Hozzászólások