2018 legmeglepőbb sztárszakításai

Róluk mindenki azt hitte, hogy örökké együtt lesznek!

2019/01/02

Sajnos a nagy szerelmek mellé idén is bőven társultak szakítások és válások is, melyekre egyáltalán nem számított senki! Ezek voltak 2018 meghökkentő szakításai!

Paris Hilton és Chris Zylka
Egy hatalmas gyémántgyűrűvel robbant be a hír, hogy a szerelmesek eljegyezték egymást, majd rá néhány hónapra el is szállt a rózsaszín köd és elváltak az útjaik. Állítólag az örökösnőnek gyors volt a tempó.

paris hilton

Pete Davidson és Ariana Grande
Az imádnivaló énekesnő is sokkolt mindenkit, miután turbófokozatra kapcsoltak barátjával, Pete-tel és eljegyezték egymást. Végül egy szomorú elválással, némi üzengetéssel ért véget a sztori.

ariana grande

Emma Watson és Chord Overstreet
Emmának az életben is elkelt volna egy időnyerő, ami talán megmenthette volna a szerelmüket az exével, mivel a szakítás oka az összeegyeztethetetlen életvitel volt. Az állandóan elfoglalt színésznő azóta egyébként ismét szuperboldog új pasija oldalán.

emmawatson

Channing Tatum és Jenna Dewan
Talán ez a válás rázta meg a legjobban a rajongókat, hiszen kevés náluk cukibb páros van Hollywoodban. A döntésüket egyébként közösen jelentették be és azóta is tisztelettel és szeretettel beszélnek egymásról. 

channing-tatum-es-jenna-dewan-e1468308465673

Jennifer Aniston és Justin Theroux
Az ő válásuk szólt a leghangosabbat, mert az összes Brangelina ellenes rajongó azonnal rárepült a témára és beindult a reménykedés, hogy Jen ismét összejön Brad Pittel. Persze nem így lett és a színésznő szingliként is köszöni szépen, mert szuperül érzi magát.

jenniferaniston

Selena Gomez és Justin Bieber
Mintha ezer éve lett volna, hogy valaha együtt kavart a két sztár. Pedig az ő szakításuk is idén történt, miután Bieber összejött az exével, és már el is vette azóta Hailey Baldwint. 

selenagomez

Iszak Eszti és Dobrády Ákos
Sajnos itthon is volt olyan cuki sztárpár, akik elbúcsúztak egymástól. Iszak Eszti és Dobrády Ákos idén úgy döntött, most már végleg elköszönnek egymástól. Hiába volt már máskor is mosolyszünet közöttük, ezúttal elég véglegesnek tűnik a helyzet.

iszakeszti

forrás

Hozzászólások