26 volt és vérprofi

Királynő voltam egy éjszakára

2015/08/04

A fiatalabb fiúk lelkesek. A fiatalabb fiúk tüzesek. A fiatalabb fiúkban még buzog a tettvágy és a fiatalabb fiúk kiforratlan technikáját még a saját igényeidre formázhatod. Ilyen és ehhez hasonló mondatok hagyják el a nők száját, ha arról van szó, érdemes-e hemperegni egy olyan férfival, aki hátrányt élvez. Persze csak a korában. Nos, egyértelműen kijelenthető, a kiszemelt srác szívdöglesztő és vérprofi.

Ha azt mondom “fiatalabb”, akkor ez egy teljesen relatív dolog, hiszen másképp hangzik egy negyvenes nő szájából, mint egy harmincaséból. Természetesen nem mindegy, hogy mennyivel fiatalabb. Esetemben átlag öt évvel számolhatunk, ami szerintem még egy abszolút kibékíthető ellentét nő és férfi között. Majd máshol ledolgozza azokat a fennmaradó számokat.

A barátnőm azt javasolta, hogy addig is, amíg keresem az igazit, próbáljam ki egy fiatalabb fiúval, csak jót tenne nekem. Bevallom, nem voltam egészen szkeptikus, mert életem egyik legjobb szexét egy nálam öt évvel fiatalabb srácnak köszönhetem. Az igazság az, hogy a bevezetőben elhangzottak mind igazak a mai 25-27 évesekre. Ennél lejjebb azért nem kúszik a kor-méter higanyszála, mert az már hadakozna a jóérzésemmel. De egy lelkes 25-ös még bőven belefér, bár komoly kapcsolatot nehezen tudnék elképzelni, mindig azt mondom, hogy ne ebből induljunk ki. Legyen az alap az, hogy tetszünk egymásnak, jó a másik társaságában, iszonyatosan működik a kémia és kívánjuk a másik jelenlétét a közelünkben. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, ezt követően a tisztelet és vonzalom, azt hiszem, nem lehet akadálya egy jó kapcsolat kialakulásának.

szex

Szóval itt van ez a srác. 24 éves volt, mikor megismertem, de csak jóval később, 26 éves korában töltöttünk el egy észbontó éjszakát nálam. Ez a srác aztán tényleg tudja, hogyan kell hanyatt dönteni egy nőt! Pontosabban azt, hogy mit kell utána csinálni. Nem hittem a testemnek, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem. Egyetlen gondolat cikázott a fejemben: Istenem csak add, hogy hatalmasat élvezzek!

Amit csinált, egyetlen szóval illetném: vérprofi. Hogy hol tanulta a kevés kis megszámlálható ideje alatt, amióta szexuális életet él, arról fogalmam sincs. Állítólag mindig idősebb barátnői voltak, tehát akadt bőven nő, aki előtte csiszolgatta a kis gyémántomat. És milyen tökéletesre! Az illata fenséges, édes-fanyar, ami csak úgy húzza magához az orromat. Ápolt és tiszta, olyan, aki legalább fél órát eltölt a fürdőben, de olyankor sem magát nézegeti. A borostája fazonra nyírva, a bőre finom, puha, a haja is stílusosan zselézve. Semmi nyoma a mai kor ideáljainak, akik pislogni sem képesek az ecsetfejüktől. Igazi férfi, kicsit fiatalabb kiadásban.

pretty girl in lingerie

Lehengerlő magabiztossággal cipelt be az ágyamra, nem kérdezte mit akarok, hogyan jó nekem, azt tudta, hogy ő mit akar velem művelni, és ez fantasztikus volt. Nem voltak benne túlzások, teátrális jelenetek, ajtócsapkodás és ágytörés. Volt benne határozottság, szenvedély és végeláthatatlan percek, ami alatt végig királynőnek éreztem magamat.

Tökéletesen tudta, hogy odalent hogyan izgassa a kis borsókámat, úgy kényeztette a gombocskát, hogy könyörögtem a folytatásért. Tudathasadásos állapotba kerültem, mert fogalmam sincs, mit csinált, csak azt éreztem, hogy ez jó. És imádtam, hogy élvezi. Ez teljesen felpörget. Úgy szopogatta a mellbimbómat, hogy közben a kezével finoman cirógatta a másikat, és úgy harapdált és lehelt rám közben, hogy az egész testem beleborzongott. Csókolt fent, csókolt lent, a szenvedélyétől néha levegőt is alig kaptam.

szex (2)

Mikor felém helyezkedett, már kéjesen vártam, hogy bennem legyen. Csodálatos élmény volt. És ahogy hallgattam enyhe szuszogását, miközben minden mozdulatnál ő is egyre közelebb jutott, megszűntem létezni a körülöttem lévő világgal együtt. Csak hallgattam őt. Olyan békés volt, egyúttal annyira erős. Biztonságban éreztem magamat a karjaiban, valami olyat, amiben előtte nem sokszor volt részem. Aztán váratlanul kitört belőle az állat, és egy földöntúli, mélyen a gyomorszájból jövő, dacos, agresszív ordítással élvezett el bennem. Ettől csak még jobban megkívántam.

Nem volt bennem szégyenérzet, ez a fiú olyat tett velem, amire csak nagyon kevesek képesek. Megnyugodtam, hogy vannak még igazi férfiak, létezik a szenvedélynek és a szexnek az a magas fokú művelése, amiben két ember tökéletes összhangban képes a csúcsra jutni. Egyszerű, gyengéd, nagyon jól eső öleléssel koronázta meg az együttlétünket. Kimondhatatlanul csodálatos élmény volt.

Hozzászólások