27 napig vesztegelt egy kútban a kutya

Csodával határos módon élte túl a kalandot a kutyus

2016/10/21

Egy kútban vesztegelt Bruno a labrador. 27 napig várt a segítségre étlen-szomjan. Szerencsére megtalálták, bár kevés esélye volt a túlélésre.

Csodával határos módon élte túl Bruno a 7 éves labrador az egyedül töltött 27 napot. John és Cindy Billesberger a kutya tulajdonosai 3 ebet tartanak a háznál ahol élnek. Szeptember 17-én John kiment a földjeikre, hogy elvégezze a szükséges munkákat és a kutyák is vele mentek. Utólag beismerte, hogy egyáltalán nem kísérte figyelemmel, hogy melyik négylábú merre megy és csak este vette észre, hogy egyikőjük hiányzik. Égen-földön keresték, kivéve a kútban. 

A Billesberger házaspár már feladta a reményt, hogy megtalálják Brunot amikor egy nap ismét a földeken dolgoztak és használni akarták a kutat észrevettek valamit a mélyén. A kutya feküdt összegömbölyödve a sárban. Ekkor Billesberger segítségül hívta fiát, aki lemászott a 3 méteres kút mélyére és felhozta Brunot. Rögtön állatorvoshoz vitték a megpróbáltásokat átélt kutyust, aki megállapította, hogy 18 kg-t fogyott az állat, ami nagyon soknak minősül az ő esetében. Bruno borzalmas állapotban volt napokig, ezért most a saskatooni állatorvosi egyetemen kezelik. 

 

Hozzászólások