Fesztiválszex – hol ne tedd?

A bokor-romantikának is megvannak a határai ...

2014/09/20
 Fesztiválszex – hol ne tedd?

A fesztiválok vonzerejéhez – a kiváló zenén, a pazar koncerteken túl – szorosan hozzátartozik a szabad szerelem, a szexuális szabadosság is. A fesztiválok laza légkörében, a régi de főleg új ismerősök társaságában, a kiváló koncertek hangulatával és némi alkohollal átitatottan még azok is könnyen ugranak bele flörtökbe és egy éjszakás/fordulós kalandokba, akik amúgy a civil életben visszafogottabbak. A megkérdezettek több mint fele szexelt már fesztiválokon.

Ahogy annak idején a Stonehenge környéki mezőkön a nyári napforduló több napos ünnepei nem csak az új gabonatermés megünnepléséről szóltak, de nagyon is hozzájuk tartozott a zene és a szabad szexualitás bárkivel, sőt az ünnepnapok alatt sokakkal, nos úgy a mai fesztiválok az egykori nyárünnepek modern változatainak mondhatók. Sokan nem titkolt szándékkal ezért (is) vesznek részt rendszeresen a fesztiválokon.

86490818

Az egyetlen bökkenő – ha az – a helyszín, ahol az alkalmi románc megeshet és ez ugye elég korlátozott számban áll rendelkezésre az egymás hegyén-hátán felállított sátrak között. És ugyan a szex bármikor és bárhol jó, ha a résztvevők jók, a fesztiválok helyszínén a következőket mégsem ajánljuk:

A vízben – Számos fesztivált rendeznek tó vagy folyó partján, külföldön tengerpartokon, sőt számos beach kifejezetten parti központ. Isteni a vízben játszadozni, szó se róla. Amennyiben az immunrendszerünk erős, akkor az üzekedést is meg lehet ott ejteni, de számos fertőzés forrása a folyók, tavak vize, amely elsősorban a női nemi szervekbe bejutva okozhat komoly betegségeket.

A sátorban – Több okból is rossz helyszín. Egyrészt minden kihallatszik, nem adhatjátok át magatokat nyugodtan a szerelmeskedésnek, így az aktus egy sima “dugássá” degradálódik, az is előfordulhat, hogy a gyönyör kellős közepén rúgja ki valaki a sátorvasat, vagy zuhan rátok részegen.

A tömegben – ki gondolná, de bizony előfordul, amikor sok száz, vagy ezer ember kissé alkoholosan őrjöng a zenére és oda sem figyelnek – gondolnád te.. Azért csak óvatosan, a technika világában bárki megörökíthet és nehogy te légy a legközelebbi exkluzív partifotó..

A mobil wc – lehet, hogy nem látnak kiváncsi szemek – de hallanak cseppet sem kiváncsi fülek és gondolj bele, mások mire használják a helyet, szétnézni és szagolni kifejezetten gusztustalan. Szóval semmi esetre sem..

Hát igen, nem sok lehetőség maradt, egyszerűbb, ha utána találkoztok és megadjátok a módját, úgy, ahogy azt kell. Romantikusan, átéléssel, a teljesség örömével. (forrás: LoveSexDurex)

 

Hozzászólások