3 kedvenc szexi és vonzó nőtípus a pasik szerint

Ne aggódj, ha nem vagy tökéletes!

2014/11/25

Vajon milyen lehet kívül és belül az a nő, aki leveszi a férfiakat a lábáról? Szép, okos, csinos, dögös? Kiderítettük, hogy melyik nőtípus a befutó a férfiaknál. 

Vagány és belevaló

Az a nő, akinek nincs szüksége a férfi csodálatára, hogy mosolyra görbüljön a szája, biztos lehet benne, hogy vonzza a szemeket. Akinek nem kell a pasi csak azért, mert egyedül van, és már két hete nem bókoltak neki egyszer sem, az épp azért hihetetlenül szexi, mert nem akarattal teszi. Mi tagadás, a pasit rémesen egyszerű megfogni azzal, ha észre sem veszik, mennyire bolondul a nőiségért, és érzi, hogy nem az első pillanatban a potenciális párt és a férjjelöltet keresi benne a gyengébbik nem képviselője.

Ha egyszerűen csak jól érzed magad a bőrödben, és nem azért csúszik feljebb egy arasznyival a szoknyád, hogy hosszú lábadra irányítsd az egyszerűen megkörnyékezhető pasi tekintetét, hanem egyszerűen csak nem veszed észre a kacér véletlent, a férfiszámára sokkal izgatóbb lesz az összhatás.

184077447 (1)

Az okos lány

A közhiedelem szerint a bölcsészlányok tarisznyával járnak, melyben legalább három lexikon lapul, a fizikusok már csak azért sem lehetnek szexisek, mert a sok szám árt a szépségnek.
Pedig a tudás kifejezetten bájos, főleg, ha a vörös csipkés alsóneműket is olyan behatóan ismeri és alkalmazza a hölgy, mint az energiamegmaradás törvényét.

Bevállalós

Az sincs a férfi ellenére, ha egy lány egyszerűen szexi, de akkor az több legyen, mint a divatmagazinok címlapjain látható stílus utánzata. Ha a nő bevállalós, az már valami. Nem hátrány, ha valaki érzékenyen ráérez, hogy mitől tapad a férfiszem, hiszen ez sejteni engedi, hogy nemcsak a kacér ruhadarabok összeválogatásához ért a lány, de az élet egyéb területein is hasonlóan talpraesett, amellett, hogy valószínűleg a hálószobában sem lehet oka panaszra a pasinak.

178777226

Hozzászólások