3 lépés a biztos fogyásért Jennifer Hudsontól

Az énekesnő így fogyott le harminc kilót

2014/05/27

Jennifer Hudson mindig is telt vonalairól volt közismert. A csodás hangú énekesnő viszont nagy változáson ment keresztül a terhessége után.

jennifer-hudson-1Hudson igazi Pál fordulaton ment keresztül a szülés után. „Egyszer csak belenéztem a tükörbe és egyszerűen nem hittem a szememnek. Ez én vagyok? Ez valóban én vagyok? Úristen! Valami ilyesmit éreztem”- mondta az énekesnő. Nem kellett ezek után sok, Jennifer lépéseket tett, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől, és hamarosan leadott 30 kilót.

1. lépés: Az elhatározás

Nincs majd hétfőtől, nincs majd holnaptól, a változást azonnal kell elkezdeni itt és most! Vegyél elő egy naplót, és kezd el feljegyezni, hogy mit fogsz enni ma és a következő napokban. Állíts össze saját étrendedet. Ehhez kérheted dietetikus szakember segítségét is, hogy még hatékonyabb legyél.

2. lépés: Egészséges étkezés

Jennifer Hudson nagy kedvencei közé tartozott a pizza és a fagylalt. Egyszerűen nem tudott ellenállni ezeknek a finomságoknak. Az énekeső úgy nyilatkozott, hogy azelőtt majdnem minden nap evett fagylaltot, most viszont teljesen megvan nélküle. Az étrendjéből teljesen kiiktatta a szénhidrátot. Elhagyta a cukrot, nem eszik finomított lisztből készült dolgokat. Ha te is szeretnél hamar szép eredményeket elérni, akkor állíts össze magadnak egy napi ötszöri étkezési tervet. A cukor helyett édesítőt használj, cukros üdítő italok helyett szénsavmentes vizet igyál. A napi ötszöri étrend kialakításához mindenképpen ajánlott szakemberhez fordulni.

 3. lépés: Mozgás, mozgás, mozgás!

Jennifer először elkezdett intenzíven futni. Aztán rájött arra, hogy célzottan kell lemozognia a felesleges kilókat ezért felfogadott egy személyi edzőt és egy héten háromszor-négyszer is elment sportolni.jennifer-hudson-2

Hozzászólások