35 milliós autóval száguld Gáspár Evelin

Nem volt elég kényelmes a korábbi Porsche

2015/03/17

A hírek szerint Gáspár Evelin még mindig iskolába jár, mégis roppant tehetős. Éppen most ült át egy több tízmilliót érő Porschéből egy 35 milliós BMW-be.

Evelin
Evelinnek bejött az élet! (fotó: Blikk)

Győzike lányának „autós pályafutása” igen pechesen indult. Néhány hetes jogosítvánnyal a zsebében egy kis Fiat 500-assal lesodródott az útról, és komoly sérüléseket szenvedett, sokáig kellett kezelni, hogy megakadályozzák a maradandó gerinckárosodást.

Nem sokkal később Evelin kapott egy Volkswagen Beetle-t, melynek ára 6 millió forint körül mozog, majd egy több tízmilliót érő Porsche került a feneke alá. Mivel Győzikéék még a hosszú éveken át tartó adócsalási ügy után is személyenként 10-10 millió forintot meghaladó tartozással szerepelnek a NAV adóslistáján, sokaknak szemet szúrt, hogy vajon miből vesznek Gáspárék vagyonokat érő autót a lányuknak? Győzi akkor azt állította: Evelin a barátjától kapta a szuper járgányt. Most a fiatal lány egy még drágább X6-os BMW-vel szeli a kilométereket – ezt a közösségi oldalon is megosztotta -, melynek ára mintegy 35 millió forint.

Az édesanyám temetésére Evelin és a barátja a lányom Porsche Panamerájával érkezett, amelyet Michaeltől kapott, azonban mivel az túl kicsi volt, kapott egy X6-os BMW-t, hogy kényelmesen elférjenek benne. Ne nyomorogjanak a hosszú úton, mert már indulnak is vissza Luxemburgba. Nem féltem Evelint, jól vezet, és a barátja is vele van, aki egy nagyon kedves, normális pasi. Szereti a lányomat, és nekem ez a lényeg” – árulta el a Blikknek Gáspár Győző.

Hozzászólások