35 milliós esküvői torta? Létezik!

Az est fénypontja a 3 méter magas torta, melynek értéke 35 millió

2017/01/19

Napok óta egy hihetetlen esküvőről beszél mindenki. Kivételesen nem a dekoráció, a ruha vagy botrányok miatt, hanem a 35 milliós torta kapcsán.

Ha valaki esküvőre adja a fejét természetes, hogy szeretné a lehető legjobbat kihozni a Nagy Napból és igényesen megszervezni azt. Akiknek lehetőségük is van temérdek pénzt elkölteni, azok meg is teszik általában és néha túlzásba is esnek. Valery Kogan sem tett másképp. Szombaton tartotta eküvőjét Londonban és több mint 1 milliárd forintnak megfelelő összeget költött el. Nem aprózta el a dolgokat, ugyanis a bulin fellépett Mariah Carey és Elton John és az est főszereplője egy több milliós torta volt. 

Ha ez még nem lenne elég a vendégeknek ahhoz, hogy imádják ezt az esküvőt, érdemes volt megvárják az este fénypontját a 3 méter magas tortát, melyet több mint 1000 darab virág formájú cukor díszítette. A többi különleges részhez pedig 24 karátos aranyat használtak. A sütin Elizabeth Solaru és csapata dolgozott és több mint 300 órán át. Az elkészítéshez 1000 darab tojásra volt szükség. A torta ára pedig, mint már említettük a címben 35 millió forint volt. A sok fáradozás és pénzköltés eredménye pedig egy lenyűgöző torta és egy felejthetetlen esküvő lett. 

Hozzászólások