4 tipikus jele, hogy megcsal a párod

Ha ezeket tapasztalod van okod gyanakodni

2018/10/12

David King a Lipstick Investigators magánnyomozó iroda igazgatója elárulta azt a 4 tipikus jelet, mely árulkodik arról, hogy megcsal a párod.

David King az egyik legnagyobb magánnyomozó iroda vezetője. A Lipstick Investigators igazgatója szerint, mikor a nők arra gyanakodnak, hogy férjük megcsalja őket, az esetek 80%-ában beigazolódik a sejtésük. King megosztotta azt a 4 tipikus jelet, melyet látván érdemes jobban utána nézz a szerelmednek…

1. Az első és talán legészrevehetőbb jele a megcsalásnak az az, ha a szerelmed egyre többet foglalkozik magával. Például sűrűbben borotválkozik, elegánsabban öltözködik, sokkal többet edz, drágább, minőségibb parfümöt használ, stb.

jel1

2. Ha a kedvesed jelszót állít be a telefonján, tabletjén vagy a számítógépén – ha csak nincs valami nagyon jó oka és nem meglepivel készül. Persze egy ártatlan jelszó nem feltétlen jele a megcsalásnak, azonban ha eddig minden kérdés és ok nélkül használtátok egymás telefonját ha szükségeket volt rá, furcsa lehet az új helyzet. Ha a párod ráugrik a telefonjára, ahogy az megszólal vagy takargatja a képernyőt mikor használja, bizony van okod gyanakodni.

jel2

3. Idegesség és agresszió. Régebben imádta a párod mikor megkérdezted tőle, hogy milyen volt a napja, újonnan viszont idegesíti? Ez azért van, mert így rád tudja fogni a vita kezdeményezését, például azt, hogy folyamatosan fölösleges kérdéseket teszel fel, ezzel pedig “ellenőrizgeted.” Erre rá tudja fogni, hogy el kell menjen kiszellőztetni a fejét, így 2-3 órára már le is tud lépni az új kiszemelttel.

jel3

4. Egyre kevesebb a közös program. Ha eddig közösen jártatok moziba, kirándulni, most pedig inkább nélküled jár kocsmázni vagy szintén moziba például a “haverjaival” akkor szintén van okod gyanakodni. Persze itt nem arról van szó, hogy néha elmegy szórakozni nélküled, mert mindez belefér bizonyos kereteken belül. 

jel4

Tisztázásképp a fenti jelek nem 100%-ig jelentik azt, hogy megcsal a párod, hiszen minden ember más. Mindenesetre azért érdemes utánajárni a dolgoknak, ha ilyen apróságok tűnnek fel az életedben.

forrás

Hozzászólások