4 tuti randihelyszín


Ahol az első csók elcsattanhat

2014/09/15

Szeretnéd lenyűgözni a kiválasztottad, de nem tudod, hová vidd első alkalommal? Ne ess pánikba, adunk hat olyan ötletet, amiből az egyik egészen biztosan kedvedre való lesz!

A természet lágy ölén

Nem érzed jól magad zárt térben? Vagy egyszerűen nem egy tea mellett szeretnél beszélgetni? Akkor tavasztól őszig irány a természet. A Normafánál, a Margitszigeten és a Városligetben hatalmas a tömeg, vedd az irányt a Hárs-hegyi lejtőkre!  A Nagy-Hárs-hegy csúcsán álló, fából épült kilátót az első magyar környezetvédőként elismert erdőmérnökről, Kaán Károlyról nevezték el. A többszintes épület tetejéről lenyűgöző körpanoráma tárul eléd a városra és a közeli hegyekre, ahonnan csodálatos fotókat készíthetsz.

termeszet

Wellness-délután

Nem szükséges egy egész hétvégére elutazni ahhoz, hogy wellnesseljetek egyet. Amennyiben a lány is nyitott, hogy fürdőruhában lássátok egymást, akkor irány valamelyik wellnes-részleg, ahol szaunázhattok, úszhattok és áztathatjátok magatokat a kellemesen forró vízben. És még közelebb kerülhettek egymáshoz a medencében!

wellness

Bowlingozás

Egy aktív játék első randin megtörheti a kínos csendet. Ráadásul nagyokat nevethettek azon, hogy ki mennyire ügyetlen.  A legtöbb ilyen clubban esténként buli is ki szokott kerekedni, lehet közben koktélozni, amelynek következtében jobban el tudjuk engedni magunkat.

bowling

Tropicarium

Ha egy izgalmas programra vágysz, akkor rukkolj elő egy mozgalmas randival: első randin irány a tropicarium, ahol sok érdekes, színes halat és cápákat is láthattok, vagy ha van kedvetek, akkor rájákat is simogathattok.

tropi

Hozzászólások