5 jel, hogy lehet a párod a nagy Ő

Tudd meg, hogy hozzád illik a partnered vagy sem

2014/11/28

Szerettek és tudtok is egymással beszélgetni és még az ágyban is szuper? Tudd meg, hogy melyek azok a jelek, amelyekből kiderül, hogy a párod lehet az Igazi!

Közös tervek

Ugyanazok a hosszú távú terveitek a meghatározó kérdésekben? Mindketten akartok családot, vagy csak az egyikőtök? Persze, elképzelhető, hogy idővel változnak az elképzelések, de nem minden esetben.

Közel és távol

Az intimitás szintén meghatározó. Az, hogy ugyanazt nevezitek-e intimitásnak, ugyanúgy viszonyultok-e hozzá, mennyi szükségetek van az érintésre, és mennyire engeditek magatokhoz közel a másikat, szintén eldöntheti, hogy összeilletek-e.

86524419

Anyagi helyzet

Bár a szerelem hevében talán egyáltalán nem tűnnek fontosnak az anyagiak, idővel egyáltalán nem lesz mindegy, hogy hasonlóan gondolkodtok-e róluk. Heves vitákra számíthattok, ha az egyikőtök meggondolatlanul szórja, míg a másik a fogához veri a garast. Ezek a konfliktusok pedig akár alá is áshatják a kapcsolatot.

Közös élet

A hasonló életstílus és értékrend is sokat számít, az, hogy egyetértetek-e például abban, hogyan töltitek a szabadidőtöket, vidéken vagy városban akartok élni, emeleten vagy kertes házban. Színházba mentek vagy fitnessterembe, vagy mindkettő, és egyáltalán, tudtok-e közös programokat csinálni. 

Intellektus

Sokat számít, hogy hasonló intelligenciával és képzettséggel rendelkeztek-e, mert ha ezek nagyon eltérnek egymástól, az megnehezíti, hogy szót értsetek egymással, és egy hullámhosszon legyetek.

Hozzászólások