5 karcsúsító étel, amit minden nap ehetsz!

Finomak, fiatalítanak és fitten tartanak

2014/12/16

Szeretnél karcsúbb és egészségesebb lenni koplalás nélkül? Ezeket az ételeket bármikor fogyaszthatod, hiszen azon túl, hogy finomak, rengeteg vitamint és ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaznak.

Léteznek olyan ételek – zöldségek és gyümölcsök – amelyek nagyon finomak és még karcsúsító hatással is rendelkeznek. Ez többek között azért jó hír, mert nem kell különösebben szenvednünk elfogyasztásukkor, hiszen ízletesek és még látványra is gusztusosak.

Melyek ezek?

– spenót

A spenót sok vasat tartalmaz és energikusabbá teszi az egész napodat és jót tesz a vonalaidnak is.

Fresh Spinach in Bowl.

– articsóka

Ez a kis finom zöld zöldség beindítja a metabolizmust, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy jobb lesz az emésztésed, gyorsabban kiürülnek a felesleges zsírok és egyéb káros anyagok a szervezetedből.

– avokádó

Ez a rendkívül finom, esszenciális zsírokban gazdag étel bőven tartalmaz a fogyáshoz szükséges L-karnitint. Attól függően, hogy zsíros zöldségről beszélünk, egy egészséges diéta mindennapi része kell, hogy legyen.

iStock_000027768267_Small

– víz

A rendszeres vízfogyasztás elengedhetetlen a fogyáshoz, hiszen átmossa a szerveket, a véredényeket és kitolja a testből a káros anyagokat. Arról nem is beszélve, hogy a bőrnek is jót tesz, hiszen a legjobb hidratáló, belsőleg.

– málna

Ez az ízletes kis piros gyümölcs nem másért olyan hasznos alakunk megőrzésében, mint egy egyszerű ok miatt: eltelít. Szinte bármennyit fogyaszthatunk belőle, meghízni nem fogunk, viszont hamar tele lesz tőle a gyomrunk, ezáltal nem lesz kedvünk többet enni.

Raspberries and strawberries.

Hozzászólások