5 méregtelenítő gyümölcsös víz – fogyókúrához is!

Fogyasztó, öregedésgátló és frissítő

2015/01/06

Egy átmulatott éjszaka után és a karácsonyi menü után nem árt egy kicsit méregteleníteni: kevesebb édességet és alkoholt kell fogyasztani és nem árt beiktatni az étrendbe sok-sok vizet is. Persze a víz egy idő után unalmas, ezért is mutatunk nektek szuper gyümölcsös italokat, amelyek ráadásul még nem is hizlalnak.

Összegyűjtöttünk nektek olyan recepteket, amelyek azon kívül, hogy finomak, méregtelenítek, tele vannak vitaminnal is, ezáltal nem csupán segítenek a szervezeted egészségének megőrzésében, fogyasztanak, de még finomak is.

Coctail background

Ezek a gyümölcsös italok olyan finomságokból készülnek, amelyeknek nagy részét már most, télen is beszerezheted, de ha elmented őket, akkor nyáron újra előveheted.

Egy kancsó vízbe (5-7 dl) bátran csavarjunk, facsarjunk bele egy maréknyi gyümölcsöt és szórhatunk is bele, hogy minél több vitamin kerüljön a vízbe és még a gyümölcsdarabkák miatt maga az üdítő is sokkal gusztusosabb lesz.

Fresh cocktail


Citrus
: tele van antioxidánssal, reggeli egy langyos vizes, citromos víz feltölt energiával.

Málna: igazi c-vitamin és antioxidáns bomba, ráadásul nagyon finom.
Áfonya: rendkívül gazdag antioxidánsokban, flavonoidokban, c-vitaminban
Görögdinnye: öregedésgátló, méregtelenítő
Anannász: segít az egészséges bőr megtartásában, c- és a-vitamin forrás
Kiwi: a hajnak, körömnek, bőrnek is kiváló értékes vitaminokat tartalmaz

Akár mindennap fogyaszthatod őket, amelyik csak szeretnéd, ha jólesik, akkor egy pohárral, de akár 1 literrel is megihatsz belőle, mert sem elhízni nem fogsz, sem semmilyen bélpanaszod nem lehet.

Ami viszont történik, az az, hogy kitisztul a szervezeted, a véráramod és szépül a bőröd, hajad, körmöd.

iStock_000032706502_Small

Hozzászólások