5 mondat és megváltozik az életed

Tégy csodát a mindennapokban

2014/10/21

5 mondat és megváltozik az életed – Vannak olyan napok, amikor már úgy ébredünk fel, hogy mindent borúsan látunk. Úgy érezzük, hogy nem motivál semmi és nem történhet olyan, ami ebből az állapotból kiránthat.

Ez azonban nem így van! A következő néhány mondat, gondolat minden napot felvidíthat, rossz kedvünket elűzheti, a napi depresszióból kirángathat. Mit tegyünk tehát hogy biztosan szépnek lássuk a napot? Tegyük magunkévá a következő öt gondolatot – ez tuti, hogy segíteni fog:

 

A mai a tökéletes nap! – Igaz a mondás, hogy minden nap egy ajándék. Ha ezt átgondolod, te is rájössz, hogy így van –  irányítsd úgy a gondolataidat, hogy tényleg jól érezd magad, lásd meg a szépet benne, légy tettre kész és hatékony. Éld meg úgy a mai napot, mintha ez lenne az a bizonyos nap, a tökéletes. A holnap még ráér – azon ráérsz holnap gondolkodni.

Készen állok mindenre, ami a mai nap hoz – Bármit is tartogat számodra a mai nap, fogadd méltósággal, hiszen te vagy a legjobb, minden feladatodat teljesíteni tudod. Járj büszkén, egyenes derékkal, boldogan, légy tettre kész, így üdvözöld a világot.

Légy hálás mindenért – nem a pénz boldogít! és ez nagyon igaz. Gondold át, mitől voltál igazán boldog az életben…? Pénz által okozott örömtől, vagy érzelmektől? Nem véletlenül a világ legszegényebb területein élők a legboldogabbak.. elgondolkoztál már ezen..? Ők, akiknek az anyagiakból szinte semmi nem jut. Az ő mentalitásuk szerint mindennek örülni kell, amit az a nap adott, minden apróságnak – hiszen lehetett volna sokkal rosszabb is.. Gondolkozz el ezen alaposan!

457080187

Minden nap egy új lehetőséget hoz! – Nem számít, hogy mi történt tegnap, lépj túl rajta. A mai egy teljesen új nap, túlléptünk a tegnapi kudarcokon – állj úgy hozzá, hogy a mai lesz a legtökéletesebb napod. Ne feledd: a gondolat megvalósítja önmagát!

A mai az én napom! – igen, legyen a mai (is) a te napod! Élvezd, hogy süt a nap, vannak jó barátaid és szeretteid, meseszépek a lehulló őszi falevelek és igen: nagyon csinos vagy ebben a ruhában – mindenben lásd meg a szépet. Tégy úgy, mintha a születésnapod lenne. Ahogy a többi nap is, ez is úgy alakul, ahogy te döntesz: ha reggel rosszkedvűen ébredtél, tudd észrevenni azokat az apró szépségeket, amelyek örömet fognak okozni és széppé varázsolják a napodat. Rajtad áll, hogy meglátod-e..       (forrás: mindenegybenblog)

Hozzászólások