5 női hiba, amin a férfiak nagyon kiakadnak

Ezekre figyelj ha jó kapcsolatot akarsz

2018/09/24

Vannak olyan dolgok, amiket a férfiak nagyon nehezen, vagy rosszabb esetben egyáltalán nem képesek tolerálni a nőknek. Jobb ha vigyázunk! 

Egy kapcsolatban jogosan vannak elvárások, amiknek néha sajnos nem tudunk eleget tenni. Azonban vannak végzetes hibák, melyekre jobb ha odafigyelünk ha nem akarjuk elveszíteni élete párját. 

1. Manipuláció
A manipuláció alapja a gyengeség, a férfiak pedig semmilyen helyzetben sem akarnak gyengének tűnni. Ha észreveszik, hogy a nő megpróbálja manipulálni őket, akkor nagyon hamar véget vetnek a kapcsolatnak.

2. Nyilvánosan kiritzálod
Elkerülhetetlen, hogy néha kritizáld a párod, de ez egy olyan dolog, amit nem szabad mások előtt megtenni. Pláne nem a barátok, vagy a család előtt!

3. A férfi háttérbe szorítása
Amikor egy nő nem foglalkozik a párjával, ő ezt tökéletesen érzi, ahogyan ez fordított helyzetben is így működik. A férfiak nem szeretnek a sokadik helyre kerülni, és ez számukra gyakran felér egy megcsalással.

4. Sértegetés
A folyamatos sértegetés a tiszteletlenség jele, és a férfiak ezt nagyon magukra veszik. Számukra a tisztelet és a büszkeség kiemelten fontos, és amikor egy nő megpróbálja ezt aláásni, akkor annak szakítás lesz a vége.

5. Féltékenykedés
A féltékenység egészséges reakció egy bizonyos szintig, de a felek ezt gyakran túlzásba viszik, ami folyamatos veszekedésekhez és feszültséghez vezet. A férfiak nagyon kényelmetlenül érzik magukat az állandó gyanúsítgatástól.

forrás

Hozzászólások