5 szexi és romantikus tipp Valentin-napra

Közös fürdőzés és még több szerelmes program...

2015/02/13

Az idei Valentin-nap szerencsére szombatra esik, így bátran szervezhetünk akár egész napos romantikus programot is. Íme, 5 praktikus ötlet, melyek közül mindenki ízlése és kedve szerint válogathat.

1. Csobbanj a habokba!

A legpihentetőbb közös élmények egyike az éjszakai fürdőzés és a páros masszázs kombinációja, amellyel test és lélek együtt regenerálódhat. A masszázs harmóniát teremt a párok között, segíti az esetleges problémák megoldását és a kapcsolat elmélyítését. Számos budapesti és vidéki fürdő készül különleges akciós ajánlatokkal, éjszakai fürdőzést kínáló hosszabbított nyitva tartással Valentin-nap alkalmából. Ezeken a helyeken, főként a masszázs szobákban általában mécsesekkel teremtenek bensőséges hangulatot, ezért is ideális helyszín ez egy romantikus randevúra.

iStock_000019512178_Small

2. Válassz különleges helyszínt az estéhez!

A gyertyafényes, ízletes vacsora mellett élőzene is vár minket, ha valamelyik hajó fedélzetén töltjük el párunkkal a Valentin-nap estéjét. A finom fogások mellett részünk lehet egy kellemes dunai városnézésben is, a romantikát az éjszakai, kivilágított Budapest és az exkluzív helyszín biztosítja. Ha egy igazán emlékezetes, bensőséges estét szeretnénk magunknak és a párunknak, akkor egy dunai hajózás a legjobb meglepetés és időtöltés.

3. Térjetek vissza a legelsőhöz!

Érdemes időt szakítani Valentin-napon, az első randevú helyszínének felkeresésére!A közös emlékek felidézése meghitt hangulatot és vicces pillanatokat teremthet. Az így együtt töltött idő alkalmat teremthet a visszatekintésre, a párkapcsolat értékelésére. Ha az első randi helyszíne egy vendéglátóhely volt, rendeljétek ugyanazt, mint az első alkalommal. Akár oda is elmehettek együtt, ahol megismerkedtetek. Így újraélhetitek a közös városligeti kirándulás élményét is.

???????????


4. Hódolj egy téli sportnak!

Akik szívesen kihasználnák az utolsó igazán hideg heteket, azok összeköthetik a sportot a Valentin-napi ünnepléssel. A közös korcsolyázás lehetőséget ad egymás szó szerinti támogatására és a kézen fogva siklásra. Ez a Valentin napi program nemcsak a pároknak lehet izgalmas, de a korcsolyázás új párokat is összehozhat a műjégpályán. Remek alkalom az ismerkedésre is: forraltborozás, egymás felmelegítése, kiszemeltünk felsegítése.

Hozzászólások