5 sztár, aki csatlakozott a szcientológiai egyházhoz

Róluk talán nem is gondoltuk volna

2014/06/07

Már senki nem kapja fel a fejét azon, hogy Tom Cruise vagy John Travolta a szcientológiai egyház tagjai. Évek óta halljuk a híreket, hogy milyen furcsa szokásaik vannak a szcientológia híveinek. Azonban vannak olyan sztárok, akikről nem ennyire nyilvánvaló, hogy beszipkázta őket a vallás.

A szcientológia igen nagy számban gyűjti híveit, különösen Amerikában. A sztárok közül sokan döntöttek úgy, hogy csatlakoznak ehhez a furcsa valláshoz. Itt van néhány híresség, akiről biztosan tudjuk, hogy tagja a szcientológiai egyháznak.

Juliette Lewis

A Másnaposok és a Sejtcserés támadás sztárja 2010-ben azt nyilatkozta Vanity Fair-nek, hogy azért tette le a voksát a szcientológia mellett, mert ebben a vallásban megengedett, hogy megőrizze az eredeti vallását is. A színésznő ugyanis eredetileg keresztény. A döntésének az volt a másik oka, hogy megtetszett neki, hogy ennek az új felvett vallás segít kiegyensúlyozott és boldog életet élni.

Giovanni Ribisi

A Jóbarátokból is ismert színész aktív szcientológus akárcsak ikertestvére, Marissa.

Kirstie Alley

Nicsak ki beszél a szcientológiáról? A színésznő nem fejtette ki pontosan, de érdekes dolgot mondott a vallásról: „az igazság az, a szcientológia nélkül halott lennék, mindenkinek csaj ajánlani tudom ezt a vallást.”

pealwzppWill Smith

Ebben nem teljesen vagyunk biztosak, mert Will tagadta, hogy köze lenne ehhez a valláshoz, de az biztos, hogy a színész anyagilag támogat egy olyan iskolai intézményt, ahol szcientológiai tanokat oktatnak.

Shirley MacLaine

A színésznőt már számtalanszor próbálta „megszerezni magának” az egyház. Shirley szerint ennek az lehet az oka, hogy köztudott róla, az, hogy hisz a reinkarnációban. Azt is hozzátette, nem tudja pontosan, hogy a szcientológusok miben hisznek, mert a vallásuk rendkívül zárt és titkos.

Hozzászólások