5 tipp, hogy a féltékenykedés elmaradjon a nyáron

Bizalom, önismeret és kreativitás szükséges

2014/08/12

A nyári forróság remek alkalom arra, hogy a lányok falatnyi bikiniben villantsanak, a fiúk pedig megmutassák Adonisz testüket. Ilyenkor könnyebben felébred bennünk a zöldszemű szörny és a fülünkbe suttogja, hogy talán a kedvesünk is elcsábul egy-egy mélyebb dekoltázs láttán.

A kapcsolat egyik legnagyobb ellensége a féltékenykedés, márpedig nyáron még könnyebben felébred bennünk a gyanú, hogy a párunk megcsal. Gondoljuk végig, valóban van-e okod a gyanakvásra, vagy egyszerűen csak magadat hergeled fel…

Bízz meg benne!

Az első és legfontosabb dolog egy párkapcsolatban, hogy megbízz a partneredben, enélkül ugyanis nem fog működni a dolog. Hidd el neki, ha azt mondja, hogy téged szeret, hiszen ha részedről teljes a bizalom, ő is egészen másképpen fog viszonyulni hozzád. Nincs okod féltékenykedni azért, mert a strandon hibátlan alakú bikinis lányok sétálgatnak, ugyanis számára csak te lehetsz tökéletes.

féltékeny

Le a kettősmércével!

Közös strandoláskor eszeveszetten kiakadsz, mert a barátod megnézett egy arra sétáló bikinis lánycsapatot? Az azonban eszedbe sem jut, hogy neki is rosszul esik, amikor a vízi mentő fiú kockás hasát bámulod. Nagyon rossz tulajdonság, ha mindent kettős mércével vizsgálsz: ha valamit megengedsz magadnak, akkor természetes, hogy ő sem fogja vissza magát. Nézd meg a félmeztelen pasik testét, ő pedig hagy vessen néhány pillantást a lányokra – a végén úgyis veled fog ágyba bújni.

Szervezz csajos programot!

A nyár sokszor egyet jelent a féktelen bulizással, a kalandokkal, a forró flörtökkel, ám nem szabad rögtön ezekre a dolgokra gondolnod, ha a párod nélküled megy el bulizni a barátaival. Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, és meg kell értened, hogy nem töltheti veled minden percét. Ahogyan neked is ki kell néhány csajos este, neki is szüksége van néha a fiúk társaságára. Szervezzétek úgy, hogy amíg ő a haverjaival sörözik, addig ti a lányokkal buliztok, így nem azon fogsz rágódni egész este, hogy éppen mit csinál.

Beszéljétek meg!

Minden kapcsolat alapja a bizalom, és ha esetleg ez meginog benned, ne tartsd magadban! Üljetek le a pároddal és mondd el neki, milyen kétségek merültek fel benned és ennek mi lehet az oka. Sokszor csupán a félreértésekből adódnak az ilyen kétértelmű helyzetek, és ha duzzogás helyett inkább rákérdezel, hol is volt tegnap este, ki fog derülni az igazság.

Dobd fel az estét!

Könnyen ellaposodhat a kapcsolatotok, ha sosem változtatsz semmin! Ne csodálkozz, hogy romantikus, esti séta közben a parton viháncoló lányokat nézegeti majd, hiszen amíg te hisztizel, addig ő inkább egy kis pezsgésre vágyik. Vegyél új ruhákat, egy dögös bikinit vagy szexi fehérneműket, és csábítsd el újra és újra párodat. Eszébe sem fog jutni, hogy más lányokat vizslasson, hiszen számára te sokkal érdekesebb vagy!

Hozzászólások