5 tipp, hogy a nők lovagnak tartsanak

Hogyan légy udvarias a randin?


2014/09/23

Meglehet, első olvasásra divatjamúltnak érzed majd a leírtakat. Mégis érdemes legalább egy esélyt adni neki, ugyanis még a nagyon önálló nők is díjazzák a figyelmességet. De lássuk, pontosan, mi is a nők gyenge pontja.

dating

Pontos érkezés

Ez alapvetés, mégis ki kell hangsúlyozni, mert egyre inkább tartják fontosnak. A késés udvariatlanságnak számít minden esetben. A nők esetében sincsen szükség arra a bizonyos 5 percre, de a férfiaknál elvárás a pontosság.

Köszönés

Az általános udvariassági szabályok szerint a férfi köszön elsőként a nőnek, azonban a kézfogás és a puszi kezdeményezését hagyjuk a hölgyekre. Ha nem így tesz, akkor lépjünk túl rajta, mintha mi sem történt volna.

polite

Ajtónyitás

Egy étterem, kávézó vagy bár esetében minden esetben a férfinak kell előremennie! Ennek magyarázata egyszerű: az erősebbik nem tagja méri fel, megfelelő-e az a kiválasztott hely a hölgy számára. Ugyanakkor az ajtót mindig tartani kell, míg a másik fél be nem lép.

Ajándék

Első randevúra nem szükséges semmi, azonban a következő alkalmak idejére mindenképpen készülj valami aprósággal. Egy szál virág, egy kis meglepetés már megindítja a női szíveket!

dating1

Fizetés

Egykor még természetes volt, hogy egy randevún a férfi hívja meg a hölgyet egy italra vagy egy mozijegyre. Első randi alkalmával inkább kerüld a vacsorát és a nagyobb kiadásokat, hiszen egy kisebb tétel kifizetése azért senkinek sem lehet probléma. És ha mégis rosszul alakul az este, nem kell azon keseregni, hogy mennyi pénzt dobtál ki rá feleslegesen.

Hozzászólások