5 tipp, hogy ünnepivé varázsold a lakásod

Tippek, hogy otthonos és igazán ünnepi legyen a lakásod mától

2016/12/01

Elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka. December elseje van, ideje feldíszíteni a lakást. Mutatunk pár tippet, hogy varázsold ünnepivé a házat.

Varázsold ünnepivé lakásod ezzel az 5 remek és egyszerű tippel! 

1. Válassz egy színt! 

Az általános színek a fehér, a piros, a zöld, az arany és a barna. A lényeg, hogy mindig válassz ki 2, maximum 3 színt amihez passzol az egész díszítés. Ebben az évben a lila és az orgona szín a divat. Mi azért maradnánk a klasszikusnál. 

2. Dekorálj!

Ahhoz, hogy egy belső dekoráció harmonikus hatást keltsen figyelni kell a színek összhangjára. A legjobb ha vidám hangulat uralja a szobát. Az ablaküveget és a párkányokat mindenképp díszítsd fel. 

3. Állíts különleges karácsonyfát!

A régimódi díszítés ismét egyre népszerűbb. Gyümölcsök, dió és édesség is lóghat a karácsonyfán. Emellé érdemes néhány színben passzoló dísszel még különlegesebbé varászolni. Emellett a fények is elmaradhatatlan kellékek.

4. Világíts!

Egy kis extra világítás sosem jön rosszul! No, nem úgy, mint a Kiskarácsony mindenáronban, csupán ízlésesen. A csillárokat is feldobhatod néhány girlanddal, szalaggal.

5. Terítsd meg az asztalt!

Ha karácsonyig minden nap ünnepi díszbe öltözteted az asztalt, tuti remek hangulat lesz mindig a vacsinál. A gyertyák és a díszes terítő mellett használhatsz fenyőágakat is dekorációként.

Hozzászólások