5 tipp, hogyan szerezd meg álmaid pasiját

Minden helyzetben légy NŐ!

2014/07/02

A párkapcsolatok szakértői mind egyetértenek abban, hogy mielőtt bárki becserkészné a Nagy Őt, előbb alaposan takarítsa ki a házatáját. Ha az alábbi 5 dolgot elsajátítod, biztos lehetsz benne, hogy versengeni fognak a kegyeidért a férfiak. Mielőtt elkezdenéd a randevúzást, olvass el minden pontot külön-külön, és ellenőrizd, hogy hol tartasz.

relation

1. Elégedett vagy magaddal, és azzal, amit eddig elértél?
Egy nő lehet okos, érzelmes, lehet jó humorérzéke, de ha nincs önbizalma, sok férfi el fogja kerülni. Az ilyen nők megállás nélkül a figyelem központjában szeretnének lenni. Még ha találna is egy pasit, aki kész lenne a kezdetekben arra, hogy szórakoztassa, valószínűleg hamar egyetértene minden kritikával, amivel önmagát illetné. Mutass önbizalmat azzal, hogy őszinte érdeklődést tanúsítasz a férfi iránt. Látni fogod, hogy ezzel bátorítani fogod Őt arra, hogy elkezdjen valóban érdeklődni irántad.

2. Van hobbid, és az nem Ő?
Ez a hobbi lehet, munka, tanulás, vagy egy gazdag társasági élet – a facér férfiak tényleg azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akik saját érdeklődési körrel rendelkeznek és tudnak lelkesedni valamiért. Ezáltal nem fogja magát kizárólagosan felelősnek érezni a Te boldogságodért, miközben szeretne majd a Te gazdag életvitelednek része lenni.

relation1

3. Tudj kompromisszumot kötni
Ez az egyik legfontosabb szükséglet mindenki számára, aki tartós párkapcsolatra vágyik. Az alkalmazkodó képesség rengeteget jelent a férfiak számára, aminek kapcsán azt a következtetést vonják le, hogy kevesebb konfliktus lesz a kapcsolatban, és hogy a kapcsolat minden szempontból a kellemesebbek közé fog tartozni. Ha egy férfi úgy érzi, hogy a nő, akivel együtt van, nem kész a kompromisszumokra, abból fog kiindulni, hogy a párkapcsolat tele lesz ellentmondásokkal, vitákkal és ultimátumokkal.
Mutasd meg, hogy pontosan tudod, hogy kell kompromisszumot kötni. Hagyd, hogy ő válassza meg az éttermet, ahova vacsorázni mentek, és ne vedd rossz néven, ha megváltoztatja a terveiteket egyéb kötelezettségek miatt.

relation2

4. A férfiaknak öltözködsz, nem a nőknek
Lehet, hogy azért nem fordulnak meg utánad a férfiak, mert úgy öltözködsz, ahogy a nők szerint kellene öltözködnöd, és nem a férfiak szerint. Ha laza hálóingszerű ruhában, klasszikus – vagy kockás és egyéb egyszerű mintás – ingben, és fiús farmerben jársz (itt most arra a fazonra gondolunk, melyben a fenék mintha 10 cm-el lejjebb lenne, és teljesen elfedi a domborulatokat), akkor akár takaróba burkolózva is járhatnál. Találd meg a saját, nőies stílusodat! A férfiak domborulatokat akarnak látni, tehát hordj farmert, ami kihangsúlyozza őket, és inget, ami kiemeli a vállat és a csípőt (szűk inget!). A kihangsúlyozást nem szükséges eltúlozni – ezzel csak a kétségbeesetten kajtató nő benyomását keltenéd. Fektess tehát nagyobb hangsúlyt az öltözködésre.

5. Már túl vagy az ex emlékén
Egy szépreményű románcot semmi sem tud jobban letörni, mint a tény, hogy még mindig a volt barátját siratja valaki. Tehát mielőtt komolyra fordulnának a dolgok az új fiúval, győződj meg róla, hogy nem jut már eszedbe, milyen nagyszerű is lehetne a volt szerelmeddel, és hogy nem akarsz hozzá hasonlót találni. Ezzel csak a kapcsolat sikertelenségét programoznád be jó előre. Az új fiú biztos nem akarja magát egy olyan verseny szereplőjének érezni, amelyben nem nyerhet. Ha a múltban élsz, nem fogod megtalálni azt a motivációt, ami az új férfiakkal való találkozáshoz, kapcsolatok kialakításához szükséges. Lépj tehát tovább, és találd meg az előző kapcsolatodnak a továbbfejlesztett változatát.

Hozzászólások