5 tuti tipp – Így lesz sikeres a pasizás

Elengedhetetlen a magabiztosság

2014/08/07

A nyár a forró flörtök és a tüzes románcok időszaka, de lassan véget ér, ezért sokan úgy érzik, hogy ideje megállapodni. Ha azt akarod, hogy napsugarak után végre egy férfi melegítsen fel, nem árt megfogadni néhány jó tanácsot, hogy eredményes legyen a pasizás.

Nyáron minden sokkal szabadabb: az ember könnyen ismerkedik, flörtöl és esik szerelembe. Ha szeretnéd, hogy a forró kalandok egész nyáron kitartsanak, vesd bele magad a pasivadászatba!

Öltözz ki!

Ha tetszeni akarsz egy srácnak, az első és legfontosabb lépés a megfelelő ruha kiválasztása. Ha strandra mész, válassz feltűnő, de az alkatodhoz illő fürdőruhát vagy bikinit, amiben látszanak az adottságid, de nincsenek kiemelve a hibáid. Ne feledd, a kevesebb néha több: válassz inkább olyan fazont, ami többet takar, de csinosabb vagy benne. Hasonló a helyzet egy nyáresti koktélpartival is: öltözz az alkalomhoz illően, de felejtsd el a túl merész darabokat!

Flörtölj!

A flörtölés a legelső lépés, ha tudatni akard egy fiúval, hogy nem közömbös számodra. Ha a medence mellett napozik, locsold le vízzel, majd esedezve kérj tőle bocsánatot. Azonnal látni fogod rajta, ha tetszel neki, innentől pedig nyert ügyed van. Hívd a medencébe egy vízicsatára, vagy kérd meg, hogy kenje be a hátad naptejjel – ennek úgysem tud ellenállni.

flört

Mosolyogj rá!

A fiúk imádják a vidám természetű lányokat, ráadásul egy mosoly nem csak széppé, de magabiztossá is tesz. Nem kell mást tenned, mint napozás közben ránézni a kiszemelt férfira, majd amikor észrevett, emeld meg egy kicsit a napszemüveged, hogy lássa: őt nézed, és küldj felé egy szexi és csábos molyt. Biztosan érteni fogja, hogy nyert ügye van nálad!

Kezdeményezz!

Testszik egy srác a strandon, és ő is sokszor feléd pillant, mégsem teszi meg az első lépést? Ne ijedj meg, hanem lépj te! Menj oda hozzá és kérdezd meg tőle, meg inna-e veled egy koktélt a bárban. A fiúknak tetszik, ha egy lány magabiztosan lép fel, és nem kell tartanod a régi szokástól, miszerint csak a férfi kezdeményezhet, hiszen manapság nem ritka, ha a lány lép először. Éljen az egyenlőség!

Kérj útbaigazítást!

Ha külföldön nyaralsz, bátran menj oda a leghelyesebb sráchoz és kérdezd meg tőle, merre találod a legközelebbi szórakozóhelyet vagy éttermet. Ha tetszel neki, nem csak megmondja majd a helyes irányt, hanem veled is tart egy italra. Persze ugyanezt eljátszhatod itthon is, végül is honnan tudná, hogy úgy ismered Siófokot, mint a tenyeredet?

Hozzászólások