5 út a nők szívéhez

A nők szívéhez vezető út nem is olyan göröngyös

2014/05/24

Nagyszerű lenne, ha minden férfi olvasni tudna a nők gondolataiban, mint Mel Gibson a “Mi kell a nőnek?” című filmben. De sajnos, ez lehetetlen. Hogyan érje el a nőnél, hogy elhiggye, valóban elkötelezett? Kövesse a következő szabályokat, és a tenyeréből fog enni!

nok

1. Nincs tettetés!
Amit mindenképpen tudnia kell a nőkről, az az, hogy nagyon jó megérzéseik és mély érzéseik vannak. Szóval az első szabály, hogy legyen olyan, amilyen!

  • Nyitottság, őszinteség és következetesség olyan tulajdonságok, amit minden nő az első helyen említene, ha megkérdeznénk mi az,amit szeretne egy férfiban.
  • Ne hazudjon a nőnek, csak azért mert azt gondolja, hogy nem tudná megemészteni az igazságot. Ne legyen más személyiség az ő társaságában, mint amilyen egyébként a barátaival, mert hamar lehullhat Önről az álca, amikor közelebbről megismerik egymást.
  • Ha valamilyen problémája van, beszélje meg vele; ha valami foglalkoztatja, mondja el neki. Meg fog lepődni, milyen közel kerülhetnek egymáshoz így.

2. Legyen férfi!
A nők azt mondják, hogy szeretik az érzelmes férfiakat. Ez így van. De nem azt jelenti, hogy mindig mindenben az ő kedvére kell tennie, és mindenért bocsánatot kérjen vagy ne adj Isten sírjon előtte.

Ha ennyire érzelmes, azt fogja gondolni magáról, hogy papucs-alkat, és ezt előbb-utóbb ki fogja használni… Tehát, tisztelje, de ne rendelje magát alá teljesen az ő akaratának. Legyen férfi.

nok2

3. Ne legyen lusta, tervezzen!
A nők szeretik, ha férfinak vagy egy terve. Sőt, nem csak egy, hanem van A és B terve is, amelyikből kiválaszthatja, amelyik a leginkább tetszik neki. Nem fontos, hogy csak egy napra előre tervez, vagy egy egész életre előre, mert mindenféle tervnek van valamilyen jelentése a nő számára.

Szóval ne legyen lusta! Gondolkozzon el róla, hogy mit is szeretne ma, egy éven belül és 10 éven belül.

4. Ő különleges, ő az egyetlen és megismételhetetlen!
A nőnek, akivel le szeretné élni a hátra lévő életét, tudnia kell, hogy ő az egyetlen. Mindig tudnia kell.

  • Ne csak különleges alkalmakkor ajándékozza meg. Nem kell nagy dolgokra gondolni, alkalmanként egy személyes apróság többet jelenthet, mint Valentin napon egy hatalmas rózsacsokor.
  • Ne beszéljen sokat az előző kapcsolatairól.
  • Mindig tudassa vele, hogy az Ön szemében Ő a legszebb most és mindörökké. Még akkor is ha nincsen tökéletes alakja vagy babaarca. Értékelje, ha az Ön kedvéért próbál csinosabb lenni!
  • Halmozza el bókokkal és a figyelmével! Ha nem jönnek természetesen ezek a bókok, akkor figyelje meg, hogyan csinálják a barátnői! Például, a “De jó így a hajad!”, sokkal jobb választás, mint a “Hű, de jók a lábaid!

nok1

5. Szex= szerelmeskedés
A nőknek is vannak egy éjszakás kalandjaik, kihasználják a férfiakat, és tesztelik őket. Azonban egy komoly kapcsolatban teljesen máshogy gondolkoznak a szexről.

  • Amikor a szexre kerül a sor, ne siettesse. Hagyjon elég időt az előjátékra, legyen gyengéd és éreztesse vele, hogy mennyire különleges. Tehát egyszóval: szeretkezzen!
  • Egy ilyen élmény elmélyíti a kapcsolatot. Maradjanak az ágyban szeretkezés után, ölelje meg és beszéljen vele. Ezek a legőszintébb pillanatok.
Hozzászólások