50 Cent lóvé nélkül?

Pofátlanság netovábbja

2016/02/23

50 Centnek egy centje sincs. Legalábbis ezt mondta, amikor csődöt jelentett a bank felé. Annyira csípem, mert olyan egy pofátlan, hogy az Instagrammra meg felteszi a képeket, egy rakás lóvéval.

Sőt, még ki is írta pénzzel bakker, hogy ő most meg van törve, vagy nem is tudom ezzel a “broke “- al mit akart mondani. Mondjuk értem én a gondolatmenetét  ‘ecsém, a r**adt bankosok úgysincsenek Instán!

 

Ráadásul tartozik egy csajnak, Lastonia Levinston-nak 7 millával, de a csaj meg nem kaphatja meg a zsét, mert Fifty le van égve. :)

Mit mondott a rafkós bank??? Természetesen nagyon illedelmes levelet írtak Fifty-nek – ezek a feltöltött fényképek kétségeket vetnek fel, hogy valóban csődbe ment-e -, hát peeeersze, hogy nem! Imádom a Fifty-t, le van égve… De ő nem úgy értette , hanem volt szoliban és ott égett le! Miért kell mindenből ekkora cécót csinálni, nem is értem?! Azért mennyire pofátlan, mi? Még a hűtőt is teletömte zsével! Szerintem ezt a pénzt most nyerhette, mikor betelefonált az RTL-en az Asztro tv adásba és valamelyik kobold pénzesőt utalt ki neki kápéba! :)

Hozzászólások